Antena Meniu Search
x

UEFA a decis când se joacă Israel - Elveția. Adversara României la Euro 2024 va avea o lună de foc

Euro 2024: Meciul Israel - Elveţia, din grupa României de calificare, programat pentru 15 noiembrie. UEFA a decis, marţi, ca meciul de calificare la Euro 2024 dintre Israel şi Elveţia să fie reprogramat pentru 15 noiembrie, ca urmare a atacurilor comise de militanţii Hamas. Meciul are loc în grupa României de calificare la CE-2024. Meciul era programat iniţial joi.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 11.10.2023, 10:34

UEFA a decis când se joacă Israel - Elveția. Adversara României la Euro 2024 va avea o lună de foc
Fotbaliştii israelieni la startul meciului cu România, 9 septembrie 2023 - Profimedia

Meciul dintre echipele naţionale de fotbal ale Israelului şi Elveţiei, din Grupa IO a preliminariilor EURO 2024, din care face parte şi România, a fost reprogramat pentru data de 15 noiembrie, din cauza atacurilor militanţilor Hamas, a anunţat, marţi, UEFA, citată de Reuters.

EURO 2024. Belarus - România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 12 octombrie, de la 21:45

Israel - Elveţia, din preliminariile EURO 2024, reprogramat pentru 15 noiembrie

Israelul va juca astfel trei meciuri luna viitoare, pe 15 noiembrie cu Elveţia (acasă), pe 18 noiembrie cu România (acasă) şi pe 21 noiembrie cu Andorra (în deplasare). Forul continental amânase toate meciurile programate în următoarele două săptămâni în Israel din cauza conflictului din regiune.

Israelul trebuia să joace la Tel Aviv, pe 12 octombrie, partida cu Elveţia. UEFA a menţionat că va confirma în timp util locul în care se va desfăşura meciul. 'UEFA va continua să monitorizeze atent situaţia şi va rămâne în contact cu toate echipele implicate înainte de a luat decizii legate de eventuale schimbări ale altor meciuri ale Israelului'', se arată în comunicat.

Forul de la Nyon nu a făcut nicio referire la meciul pe care Israelul îl are programat pe 15 octombrie cu Kosovo, în deplasare. Prima reprezentativă a României întâlneşte Belarus în deplasare, la data de 12 octombrie (ora 21:45, Stadion Szusza Ferenc din Budapesta) şi Andorra pe teren propriu, în 15 octombrie (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), în cadrul Grupei I a preliminariilor EURO 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Sport » UEFA a decis când se joacă Israel - Elveția. Adversara României la Euro 2024 va avea o lună de foc