Antena Meniu Search
x

Medalie de argint pentru România, la Campionatul Mondial de Canotaj pentru tineret din Bulgaria!

Delegaţia României a obţinut o medalie de argint la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret de la Plovdiv, prin echipajul masculin de opt.

- Federatia Romana de Canotaj/ Facebook

Delegaţia României a obţinut o medalie de argint la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret de la Plovdiv, prin echipajul masculin de opt.

Echipajul a fost format din Cristian Ivaşcu, Constantin Adam, Alexandru Macovei, Constantin Radu, Sergiu Bejan, Robert Dedu, Ciprian Tudosă şi Adrian Munteanu.

România a cucerit două medalii de aur şi două de argint la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret din Plovdiv - Bulgaria.

Livia-Ionela Lehaci şi Gianina-Elena Beleagă au ocupat prima treaptă a podiumului aducând României a doua medalie de aur duminică, după cea obţinută de echipajul masculin de dublu rame al României, format din Vasile-Mihăiţă Ţigănescu şi Cosmin Pascari. Sâmbătă, echipajul patru rame feminin al României, format din Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Beatrice-Mădălina Parfenie şi Roxana Parascanu, a câştigat medalia de argint

”Rezultatele obţinute de România la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv confirmă încrederea noastră că avem un viitor frumos. Mă bucur că avem continuitate în marea performanţă la nivel european şi mondial. Îmi doresc să continuăm acest drum, să ne păstrăm motivaţia şi tinerii de azi să fie pe cele mai înalte trepte ale podiumului şi la seniori”, a declarat Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, conform Federaţiei Române de Canotaj.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Medalie de argint pentru România, la Campionatul Mondial de Canotaj pentru tineret din Bulgaria!