Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul emoţionant al campionului Gianmarco Tamberi pentru soţia sa, după ce şi-a pierdut verigheta în Sena la JO 2024

Portdrapelul italian și campionul olimpic masculin la săritura în înălțime Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena în timpul ceremoniei de deschidere. El a postat sâmbătă un mesaj pentru soția sa pe Instagram.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 17:05

Mesajul campionului Gianmarco Tamberi pentru soţia sa - Instagram

Campionul olimpic Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena. "Îmi pare rău, iubirea mea, îmi pare atât de rău. Prea multă apă, prea multe kilograme pierdute în ultimele câteva luni sau poate entuziasmul irepresibil a ceea ce făceam. Probabil toate trei, cert este că am simțit cum se îndepărtează, l-am văzut zburând.... l-am urmărit cu privirea până când l-am văzut căzând în barcă", a scris el pe Instagram.

Mesajul lui Gianmarco Tamberi pentru soţia sa

"Un clinchet de speranță... Dar ricoșeul a fost, din păcate, în direcția greșită și plutind de mai bine de o mie de ori în aer l-am văzut plonjând în apă ca și cum acela ar fi fost singurul loc în care dorea să fie. Câteva clipe care au durat o infinitate.

Articolul continuă după reclamă

Dar dacă a trebuit să se întâmple, dacă a trebuit să pierd acest simbol al credinței, nu mi-aș putea imagina un loc mai bun. Va rămâne pentru totdeauna în albia râului din orașul iubirii, unde a ajuns în timp ce încercam să port tricolorul italian cât mai sus în timpul ceremoniei de deschidere a celui mai important eveniment sportiv din lume. Dacă ar fi trebuit să inventez o scuză, nu aș fi fost niciodată în stare să fiu atât de imaginativ", a adăugat el.

"Cred că ar putea exista o imensă latură poetică în spatele răutății de ieri și, dacă vrei, îl vom arunca și pe a-l tu în acel râu, astfel încât să fie împreună pentru totdeauna și vom avea o scuză în plus pentru a ne reînnoi jurămintele și să ne căsătorim din nou, așa cum mi-ai cerut mereu. Te iubesc iubirea mea. Să fie de bun augur și să mă întorc acasă cu și mai mult aur!!!", a încheiat mesajul de pe Instagram.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Mesajul emoţionant al campionului Gianmarco Tamberi pentru soţia sa, după ce şi-a pierdut verigheta în Sena la JO 2024