Antena Meniu Search
x

Mesajul Simonei Halep după ce a primit trofeul pentru numărul 1 mondial: "Am făcut ceva uriaş pentru ţara mea"

Simona Halep a ţinut o conferinţă de presă după ce a primit trofeul pentru numărul 1 în lume. "Am făcut ceva uriaş pentru ţara mea".

- Reuters

Simona Halep a declarat într-o conferinţă de presă la Singapore, că anul 2017, pe care îl încheie ca lider mondial, a fost dificil şi minunat şi a apreciat că a realizat o performanţă uriaşă pentru România.

"Am făcut ceva uriaş pentru ţara mea. Este o ţară mică şi sunt prima femeie care a reuşit acest lucru. Probabil va trebui să mă duc la diverse evenimente, dar mă voi bucura, este frumos. Este cel mai bun moment al carierei mele, deci nu mă plâng. A fost dificil şi minunat", a spus Simona Halep.

"Este o onoare să fiu al 13-lea număr mondial la finalul anului. 13 este numărul meu norocos. Este un sentiment extraordinar să termin anul pe primul loc. Cel mai bun moment de pe teren a fost atunci când am câştigat cu Ostapenko la Beijing. E mai special finalul sezonului, când văd cât de puţine jucătoare au terminat anul ca lider mondial", a declarat Halep..

Halep consideră că a avut suişuri şi coborâşuri în acest an, dar începând cu turneul de la Stuttgart a avut evoluţii consistente.

"Mă bucur că am putut să am o constanţă, lucru cel mai bun pentru un jucător. Şi sunt şi bine pregătită acum, nu am probleme, nu am accidentări. Aşa că sper să încep anul viitor mai bine. Nu pot spune că am încetat să cred că ajung numărul 1 în acest an, pentru că am avut multe şanse, dar evident că am fost dezamăgită când nu am reuşit. Acum este minunat. Virginia mi-a spus că încă nu realizez ce am făcut, dar simt o mare fericire că mi s-a îndeplinit un vis. Aşa că acum trebuie să mă fiu fericită, să zâmbesc şi să mă bucur de viaţă".

Pentru Halep urmează o binemeritată vacanţă, iar apoi "va munci mai mult pentru a deveni mai bună": "Este extraordinar ce am făcut până acum, aşa că vreau mai mult, pentru un timp mai lung şi să câştig un Grand Slam".

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial, duminică, la Singapore: "E greu, parcă are 10 kilograme", a spus sportiva din România. Halep a primit şi un inel de la Tiffany oferit numărului 1 mondial.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mesajul Simonei Halep după ce a primit trofeul pentru numărul 1 mondial: "Am făcut ceva uriaş pentru ţara mea"