Antena Meniu Search
x

Messi va avea parte de o prezentare specială la Paris: PSG a închiriat Turnul Eiffel. Tricourile cu numărul 30 s-au vândut în doar 20 de minute

Messi a semnat cu PSG şi va fi jucătorul echipei din Paris pentru următoarele două sezoane. Starul argentinian va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe an.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 11:15

Messi va avea parte de o prezentare specială la Paris: PSG a închiriat Turnul Eiffel. Tricourile cu numărul 30 s-au vândut în doar 20 de minute
- Facebook / PSG

Messi va purta tricoul cu numărul 30 la PSG. Neymar a fost dispus să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat. Numărul 30 are o însemnătate aparte pentru Messi: a fost numărul cu care a debutat la Barcelona, în sezonul 2004-2005.

Tricourile cu Messi s-au vândut rapid din prima zi. În 20 de minute, mai exact, s-au vândut atât tricourile pentru bărbaţi, cât şi cele pentru femei şi copii. Preţul unui tricou porneşte de la 83 de euro, iar cel mai scump este de 138 de euro.

Messi va fi prezentat la Turnul Eiffel

Messi va avea parte de o prezentare de gală. Potrivit presei franceze, PSG a închiriat deja Turnul Eiffel pentru a putea organiza o prezentare demnă de starul argentinian. Ultima dată când PSG a închiriat Turnul Eiffel a fost în 2017, atunci când l-a prezentat pe Neymar, jucător venit tot de la Barcelona în schimbul căruia a plătit 222 de milioane de euro.

Pe acelaşi subiect

La acea dată, PSG a plătit 50.000 de euro pentru a putea închiria simbolul Parisului, o acţiune criticată intens de societatea civilă franceză. Messi va fi prezentat astăzi, 11 august, în jurul orei 12:00.

Messi pleacă de la Barcelona după 21 de ani

Lionel Messi o părăseşte pe Barcelona după 21 de ani. Clubul catalan l-a luat pe Messi pe vremea când aceasta era doar un copil, avea 13 ani. Barcelona este singurul club la care Messi a jucat în carieră. Messi a jucat 778 de meciuri pentru Barcelona şi a marcat 672 de goluri. A câştigat de şase ori Balonul de Aur şi a obţinut 35 de trofee alături de clubul catalan.

Despărţirea dintre cele două părţi l-a luat prin surprindere pe starul argentinian. Messi se afla în vacanţă atunci când clubul catalan a făcut anunţul. Messi a plecat din lacrimi de la Barcelona şi a spus că "acesta nu este un 'adio', este un 'pe curând'!". Messi a fost chiar de acord cu reducerea salariului său de la Barcelona cu 50%, dar chiar şi aşa salariul său era mult prea mare decât limita maxim admisă de Liga de Fotbal Profesionistă din Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Messi va avea parte de o prezentare specială la Paris: PSG a închiriat Turnul Eiffel. Tricourile cu numărul 30 s-au vândut în doar 20 de minute