Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu Lionel Messi la Paris şi clipul prin care Paris Saint Germain prefaţează venirea argentinianului: "Un nou diamant în oraş"

Starul argentinian Lionel Messi este pe punctul de a semna un contract pe doi ani cu gruparea franceză Paris Saint Germain.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 12:27

  • Lionel Messi semnează cu Paris Saint Germain din postura de jucător liber de contract.

Messi, care practic s-a despărţit de FC Barcelona după ce catalanii nu au reuşit să-i înregistreze noul contract, din cauza fair-play-ului financiar, ar urma să ajungă marţi seara la Paris, pentru a efectua vizita medicală şi a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Paris Saint Germain.

Citește și: Leo Messi și Antonela Roccuzzo sunt gata să înceapă o nouă viață în Paris

Deşi oficialii clubului parizian încă încearcă să menţină suspansul asupra mutării, ei au postat pe site-ul oficial şi pe paginile de socializare ale clubului un clip care nu mai lasă loc de interpretări.

Pe parcursul clipului de aproximativ 13 secunde apar detalii precum tricoul lui Messi din naţionala Argentinei sau Baloanele de Aur cucerite de starul de 34 de ani. Clipul se încheie cu un mesaj clar: "Un nou diamant în oraş".

Pe acelaşi subiect

Practic, Lionel Messi este văzut drept noul diamant al echipei pentru care au strălucit în ultimii ani Mbappe şi Neymar şi cărora li s-au alăturat deja, în această vară, Donnarumma sau Sergio Ramos.

Lionel Messi ar urma să câştige în jur de 35 de milioane de euro pe sezon la Paris Saint Germain, iar contractul pe doi ani ar urma să includă o opţiune conform căreia acordul poate fi prelungit pentru încă un sezon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Primele imagini cu Lionel Messi la Paris şi clipul prin care Paris Saint Germain prefaţează venirea argentinianului: "Un nou diamant în oraş"