Antena Meniu Search
x

Mihai Stoica: "Piturca ar trebui sa ia lectii de la Reghecampf daca vrea sa duca nationala la Mondiale!"

Stelistii ii recomanda lui Piturca, sa faca nationala copy paste! Mihai Stoica este convins ca Romania s-ar califica la Mondiale, daca selectionerul ar lua lectii de la Reghe, antrenorul care a facut-o campioana pe Steaua

Vezi și

Chiar daca a transmis un mesaj de pace, MM Stoica continua razboiul dintre Steaua si nationala. Zice ca Piturca antreneaza dupa metode invechite. ”Jucatorii, dupa 10 zile la nationala schimband metodele de antrenament, se vede cum joaca nationala si cum jucam noi cu aceiasi jucatori, e o diferenta foarte mare”, a declarat Meme Stoica.

Meme zice ca Reghe ii poate da oricand lectii lui Piturca. Daca vrea la mondiale, Piti trebuie sa copieze perfect tot ce fac Reghe si Neubert la Steaua. “Cred ca nu este nicio rusine nicio jena sa inveti de la cineva mai bun ca tine. Adica despre ce vorbim noi aici? Despre un model care trebuie urmat indiferent daca promotorul are 37 de ani. Nu are importanta asta”, a adaugat Stoica.

Stelistii i-au stricat, deja, planul lui Piturca. Selectionerul voia sa-i cheme la lot imediat dupa derbiul cu Dinamo, de duminica viitoare. Miercuri, 14 august, nationala are amical cu Slovacia, in direct la Antena 1. “Nu poti sa lasi jucatorii duminica seara sa plece la Mogosoaia pentru ca luni dimineata sa faca un antrenament din ala, alergare usoara in picioarele goale”, a adaugat fostul fotbalist.

MM i-a batut obrazul lui Piturca si pentru criticile aduse lui Latovlevici. "Se bucura ca un clovn si are probleme pe faza de aparare", a atacat selectionerul. “Nu e normal sa ai reactii de genul. Nu imi place cum s-a bucurat Latovlevici. Daca nu iti place cum s a bucurat, spune-i in particular:, a incheiat Meme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mihai Stoica: "Piturca ar trebui sa ia lectii de la Reghecampf daca vrea sa duca nationala la Mondiale!"