Antena Meniu Search
x

Mino Raiola vrea să aducă un ”star” la Real Madrid în vară. Cine este favorit să ajungă pe Santiago Bernabeu

Mino Raiola, unul dintre cei mai cunoscuți agenți din fotbal, vrea să îl aducă pe Paul Pogba la Real Madrid. Potrivit cotidianului Marca, mutarea ar avea loc în vară.

de Daniel Samoilă

la 20.03.2020, 11:03

Mino Raiola, agent
Mino Raiola vrea să aducă un ”star” la Real Madrid în vară. Cine este favorit să ajungă pe Santiago Bernabeu - Olycom / STAR PRESS - MANGIAROTTI
  • Mino Raiola vrea să îl aducă pe Paul Pogba la Real Madrid
  • Mino Raiola, relație speciala cu clubul din capitala Spaniei
  • Paul Pogba, dorit insistent de Zidane la Real Madrid

Mino Raiola, unul dintre cei mai cunoscuți agenți din fotbal, vrea să îl aducă pe Paul Pogba la Real Madrid. Potrivit cotidianului Marca, mutarea ar avea loc în vară. 

Raiola are o relație bună cu Real Madrid și Florentino Perez, președintele clubului, iar Pogba este clientul său. De altfel, și Zinedine Zidane, antrenorul echipei blanco, și-l dorește enorm pe Pogba în lot.

Mino Raiola: ”Vreau să aduc la Real Madrid un jucător de top”

Mino Raiola a vorbit pentru cotidianul iberic Marca despre relația cu Real Madrid și planurile sale de viitor.

Pe acelaşi subiect

”Relația mea cu Real Madrid este foarte bună. Sunt în contact cu Jose Angel Sanchez (n.r directorul lui Real) și îmi place să discut cu el despre fotbal și transferuri.

L-am adus acum pe Areola, dar este doar împrumutat de la PSG. În vară vreau să aduc un jucător de top la Real Madrid. Ar fi o satisfacție pentru mine, mai ales că vorbim de un club uriaș”, a declarat Raiola.

Paul Pogba, dorit insistent la Real Madrid

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, îl vrea cât mai repede în lot pe Paul Pogba. Francezul ar întâri mult mijlocul madrilenilor, mai ales că în vară se vorbește de o posibilă plecare a lui Luka Modric.

Pogba a fost în ultimele luni accidentat și a jucat puțin la Manchester United. Antrenorul ”diavolilor”, Ole Gunnar Solsjkaer, nu-l mai dorește și din sezonul viitor, astfel că Pogba are cale liberă către o mutare pe Santiago Bernabeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Mino Raiola vrea să aducă un ”star” la Real Madrid în vară. Cine este favorit să ajungă pe Santiago Bernabeu