Antena Meniu Search
x

Mircea Lucescu: "Înainte să antreneze în afară, Contra trebuie să câştige trofee în România!"

Ciprian Marica sare în sus de bucurie! A auzit că românul Contra i-ar putea fi antrenor la Getafe. Mircea Lucescu este sceptic. "Doar nu vor lua un antrenor, fără performanţe. Contra trebuie mai întâi, să câştige trofee în România!", spune Lucescu senior.

Vezi și

Cosmin Contra stă cu bagajele făcute. Getafe vrea să-l dea afară pe Luiz Garcia. Echipa e abia pe 13 în Primera şi n-a mai câştigat de 8 etape! Fostul coleg de la naţională, Hagi, bagă mâna în foc că antrenorul Petrolului s-ar descurca în Primera.

15 000 de euro pe lună câştigă Contra la Ploieşti. Spaniolilor le convine că antrenorul român nu este pretenţios. Contra a jucat în 5 ani în Primera. Acum se poate întoarce la locul faptei.

“Eu sunt convins ca el a venit in Romania pentru a se intoarce in Spania. Fiecare isi doreste la un alt nivel decat cel din momentul de fata al fotbalului romanesc”, este de părere Mircea Lucescu.

Contra l-a convins pe Mutu să vină la Petrolul. Dar nu-l lasă pe Briliant cu buza umflată. L-a propus antrenor în locul lui. Mutu poate fi antrenor şi jucător cum au fost Iordănescu şi Lucescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Mircea Lucescu: "Înainte să antreneze în afară, Contra trebuie să câştige trofee în România!"