Doi miri s-au întâlnit cu autobuzul Simonei Halep, în Constanța: ”Casă de piatră” (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 20.07.2019, 19:15.
Actualizat: 21.07.2019, 01:24

Simona Halep a fost primită de peste 12 mii de oameni în Constanța. Campioana de la Wimbledon şi-a prezentat trofeul într-un tur impresionant prin centrul oraşului ei natal. Pe drum, s-a întâlnit și cu doi miri.

Simona Halep salută mirii în Constanța

Simona Halep urează casă de piatră către doi miri pe care i-a văzut din autobuz, în Constanța

Observator

Simona Halep a fost primită de peste 12 mii de oameni în Constanța. Campioana de la Wimbledon şi-a prezentat trofeul într-un tur impresionant prin centrul oraşului ei natal. Într-un autocar special, din mijlocul copiilor, Halep a mers până la malul mării, în Piaţa Ovidiu. Pe drum, s-a întâlnit și cu doi miri.

Simona Halep a ajuns la Sala Sporturilor din Constanţa la ora 16 şi 50 de minute. Înconjurată de mii de oameni, a coborât din maşină cu nepoata ei în braţe. Tania. Sau, Baby T, cum o alintă campioana.

Halep a urcat în autocarul descoperit unde a fost aşteptată de 30 de copii de la şcolile de tenis din Constanţa. A dat autografe, a făcut selfie-uri şi a zâmbit. continuu.

Întâlnire cu o mireasă și un mire

La ora 17:00 a plecat, înconjurată de mulţime, spre Piaţa Ovidiu. Pe drum, doi tineri proaspăt căsătoriţi au avut parte de-o surpriză. Simona Halep i-a zărit din autobuz.

”Uite și mireasa! Uite și mireasa, aici! Stai, să salutăm”, a exclamat sportiva.

Simona Halep s-a apropiat de marginea autobuzului, pentru a avea o vedere mai bună.

”Casă de piatră! Să fiți fericiți”, le-a urat campioana de la Wimbledon mirilor.

Primire emoționantă în Piața Ovidiu

Până la destinaţie, copiii şi-au făcut curaj să o întrebe pe Simona Halep cum a simţit finala de la Wimbledon în care a bătut-o pe Serena Williams.

(Simona Halep): Destul de greu, chiar dacă a fost scorul mai uşor, destul a fost un meci greu, emoţional.

(Copil): Te aşteptai să o baţi?

(Simona Halep): Jumate-jumate, să zic aşa.

În piaţă au aşteptat-o mii de oameni. Pe scena amplasată special pentru ea, Simona a urcat în scandări emoţionante. Din cer au căzut petale de trandafir, iar Mara Berechet, câştigătoarea festivalului de copii de la San Remo - a cântat imnul naţional.

SIMONA HALEP: Vin cu drag mereu, în Constanţa, va rămâne mereu oraşul meu de suflet, avem un oraş deosebit.

Video - Simona Halep, celebrată la Constanța:

De această dată, părinţii Simonei Halep au stat în public. Şi au aplaudat-o, cu aceleaşi emoţii, ca de fiecare dată.

În faţa publicului de acasă, Simona a făcut şi o promisiune!

SIMONA HALEP: Pentru Constanta joc mereu dar si pentru Romania si va promit ca voi aduce o medalie anul viitoar sa ne bucuram cu totii de ea.

Următorul vis al Simonei este să căştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului viitor. Ca să-i poarte noroc, ea a semnat peste 200 de mingi de tenis pe care copiii le-au aruncat în public.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.