Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Miriam Bulgaru a câştigat Ţiriac Foundation Trophy, cel mai important turneu de tenis al carierei

La aproape 26 de ani, jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a câştigat, duminică, cel mai important turneu de tenis al carierei, românca impunându-se la Ţiriac Foundation Trophy, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 115.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 17:30

Miriam Bulgaru a câştigat Ţiriac Foundation Trophy Miriam Bulgaru a câştigat Ţiriac Foundation Trophy - Profimedia (imagine ilustrativă)

În marea finală a competiţiei, Miriam Bulgaru a învins-o, scor 6-3, 1-6, 6-4, pe Kathinka Von Deichmann, din Liechtenstein, la capătul unui meci care a durat două ore şi trei minute şi pe care românca l-a încheiat cu un game câştigat pe serviciul adversarei.

Graţie succesului de la Bucureşti, Miriam Bulgaru a ajuns pe locul 175 mondial în clasamentul WTA Live şi şi-a asigurat un cec în valoare de 15.000 de dolari. 

A fost, practic, cel mai important turneu de tenis câştigat de Miriam Bulgaru de-a lungul carierei. Românca mai are în palmares doar alte cinci trofee, cel mai important de până acum fiind câştigat în 2022, la Otocec, în Slovenia, la capătul unei competiţii dotate cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Miriam Bulgaru a câştigat Ţiriac Foundation Trophy, cel mai important turneu de tenis al carierei