Antena Meniu Search
x

Moises Caicedo ar putea fi transferat pe 111 milioane de lire sterline la Liverpool. Sumă record pentru fotbalul britanic

Clubul englez FC Liverpool ar fi ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului ecuadorian Moises Caicedo de la formaţia Brighton & Hove Albion, în schimbul sumei de 111 milioane de lire sterline, un nou record pentru fotbalul britanic, informează BBC.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 13:00

Liverpool plăteşte o sumă record pentru ecuadorianul Moises Caicedo
Liverpool plăteşte o sumă record pentru ecuadorianul Moises Caicedo - Profimedia

Liverpool a câştigat astfel "licitaţia" cu Chelsea pentru fotbalistul sud-american, după ce londonezii au oferit la rândul lor 100 de milioane de lire sterline în schimbul lui Caicedo.

Moises Caicedo, transferat la Liverpool

Conducerea lui Brighton a acceptat imediat contraoferta "cormoranilor", de 111 milioane de lire, ce depăşeşte vechiul record britanic, stabilit în luna ianuarie de Chelsea, care a plătit 107 milioane de lire pentru achiziţionarea argentinianului Enzo Fernandez.

Brighton l-a transferat pe Caicedo în februarie 2021, de la echipa ecuadoriană Independente del Valle, în schimbul sumei de 4 milioane de lire sterline, reaminteşte BBC.

Moises Caicedo (21 ani) este al treilea mijlocaş recrutat de Liverpool în această vară, după campionul mondial argentinian Alexis Mac Allister, transferat tot de la Brighton, pentru 35 de milioane de lire sterline, şi ungurul Dominik Szoboszlai, achiziţionat cu 70 de milioane de euro de la echipa germană RB Leipzig.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Moises Caicedo ar putea fi transferat pe 111 milioane de lire sterline la Liverpool. Sumă record pentru fotbalul britanic