Antena Meniu Search
x

Moment SCANDALOS la RIO 2016! Le-a arătat semne obscene arbitrilor, după care l-a atacat pe Vladimir Putin (FOTO + VIDEO)

Jocurile Olimpice de la Rio au prilejuit un moment unic, cu o desfăşurare greu de anticipat, dar şi cu anumite conotaţii politice.

Jocurile Olimpice de la Rio au prilejuit un moment unic, cu o desfăşurare greu de anticipat, dar şi cu anumite conotaţii politice, scrie adevarul.ro.

Irlandezul Michael Conlan, favorit să câştige aurul la categoria cocoş, a fost eliminat în sferturile de finală după o decizie controversată a arbitrilor, care l-au dat învingător pe rusul Vladimir Nikitin.

Extrem de nervos, campionul mondial şi european al momentului şi-a ieşit din fire şi le-a arătat semne obscene judecătorilor chiar pe ringul de box. El şi-a continuat apoi protestul pe o reţea socială, în care i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin, insinuând că preşedintele Rusiei s-ar afla în spatele aranjamentelor din box.

“Hey, Vlad, câţi bani ai plătit pentru omul tău?”, a scris Conlan pe twitter.

Mult mai directe au fost declaraţiile la adresa Federaţiei Internaţionale: “Cei de la AIBA sunt trişori! Sunt nişte trişori ordinari, se ştie, şi mereu vor fi trişori! Boxul amator pute din străfunduri şi până la vârf… Am vrut să fiu dublu medaliat olimpic şi campion olimpic, dar mi-a fost furat acest vis. Nu voi mai merge la Jocurile Olimpice şi nu aş sfătui pe nimeni să mai boxeze pentru AIBA”, a spus irlandezul, care în 2012 a câştigat bronzul olimpic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Moment SCANDALOS la RIO 2016! Le-a arătat semne obscene arbitrilor, după care l-a atacat pe Vladimir Putin (FOTO + VIDEO)