Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care România a devenit campioană mondială la minifotbal. Un fost fotbalist de la FCSB, printre golgheteri

În vreme ce tricolorii se chinuie să se califice la Europene, România a devenit campioană mondială la minifotbal. A câștigat cu emoții, în faţa Kazahstanului, finala din Emiratele Arabe Unite. A fost 2-2 după 60 de minute de joc și 12-11 la loviturile de departajare. 

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 21:21

Vezi și

"Goooool! Gol, gol, gol gol! România este Campioană Mondială la minifotbal!". Este momentul în care România a triumfat, după un meci lung și plin de răsturnări de situație. Scorul a fost deschis în minutul 25 de români. Kazahstanul a "marcat" fără niciun șut pe spațiul porții până la acel moment. 

Meciul s-a încheiat 2 la 2 după prelungiri. A fost nevoie de 30 de lovituri de departajare. 11 metri-ul victorios i-a aparținut lui Bogdan Covaci, care a marcat pentru 12 la 11 și a făcut-o pe România Campioană Mondială.

Printre golgheterii naţionalei a fost și fostul FCSB-ist, Alex Bourceanu. El este primul care a ajuns în țară după marele triumf din Emiratele Arabe Unite. 

În meciul cu Kazahstan, Bourceanu a transformat lovitura de pedeapsă şi a dus scorul la 5 la 5

  • Alex Bourceanu: La momentul ăla cred că am și semi-sprintat către punctul cu var pentru a nu mă gândi la consecințele unei ratări. 

Pe lângă marele trofeu, delegația României revine în țară și cu alte două premii, pentru cel mai bun jucător al turneului și pentru golgheterul competiției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Momentul în care România a devenit campioană mondială la minifotbal. Un fost fotbalist de la FCSB, printre golgheteri