Antena Meniu Search
x

Mutu petrece alături de Bianca Drăguşanu

Când soţia nu-i acasă, Mutu joacă pe masă! Briliantul ia cu asalt cluburile. Numai pe cele de noapte. A fost surprins în compania Biancă Drăguşanu. Soţia lui Mutu, Consuelo, nu a ajuns în România. A aflat din presă de aventura soţului.

Vezi și

 Mutu n-a marcat pentru Petrolul în campionat, dar a punctat deja de la revenirea în România! Briliantul a avut o întâlnire cu Bianca Drăguşanu, sciu ziarele de scandal. Cei doi au fost în acelaşi restaurant chiar de ziua Biancăi.

“Nu am nicio legătură cu Adrian Mutu şi nu ne-a aranjat nimeni nicio întâlnire. Mutu este un bărbat însurat”, s-a apărat fostei asisentă de la Un show păcătos. Mutu are şi el varianta lui.

“Am fost în restaurant alături de colegii mei de la club. Nu am nicio treabă cu Bianca. Sincer să fiu, cred că lumea încurcă «Adrianii». Eu sunt Mutu, nu Cristea" a explicat Briliantul.

La un show păcătos, un martor aflat cu Mutu şi Bianca în local, a dezvăluit că cei doi s-au văzut la toaletă.

În trecut, presa a scris că Mutu şi Bianca au avut o relaţie. Soţia lui Mutu, Consuelo, a aflat de noua aventură a lui Adrian din presă. Consuelo încă nu a venit în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Mutu petrece alături de Bianca Drăguşanu