Antena Meniu Search
x

Nick Kyrgios sfidează încă o dată regulamentul de la Wimbledon: “Fac ce vreau”

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios a sfidat protocolul de la Wimbledon, care le impune jucătorilor să poarte vestimentaţie albă, şi a apărut pe teren în încălţăminte şi şapcă de culoare roşie.

de Antonia Roşu

la 05.07.2022, 12:57

Nick Kyrgios sfidează încă o dată regulamentul de la Wimbledon: “Fac ce vreau”
Nick Kyrgios sfidează încă o dată regulamentul de la Wimbledon: “Fac ce vreau” - Profi Media

Nick Kyrgios l-a învins pe americanul Brandon Nakashima într-un meci de 5 seturi, pe arena principală, pentru a se califica în sferturile de finală la Wimbledon. Regula principală a turneului din Marea Britanie cu privire la vestimentaţie îi obligă pe jucători să poarte alb , "din momentul în care păşesc pe teren”. Deşi îmbrăcămintea sa din timpul meciului a fost de culoare albă, la final, acesta şi-a schimbat încălţămintea şi şapca în unele de culoare roşie, scrie Daily Mail.

“Fac ce vreau”, a spus Kyrgios la conferinţa de presă de după meci. “Nu sfidez regulile. Îmi place doar să îmi port perechea de adidaşi Jordan.”

Nick Kyrgios – o nouă zi, o nouă controversă

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost deja amendat de două ori pentru conflictul cu Stefanos Tsitsipas şi cel cu un spectator aflat în tribună. Până acum, australianul a fost amendat cu suma de $14,000 şi există probabilitatea ca acesta să fie sancţionat din nou pentru încălcarea regulii privind vestimentaţia de culoare albă pe teren.

“Am parte de multă atenţie. Ştiţi cum se spune: orice fel de publicitate este bună”, a mai declarat jucătorul din Australia. Kyrgios îl va întâlni miercuri pe jucătorul din Chile, Cristian Garin, unde va juca pentru un loc în semifinalele turneului Wimbledon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Nick Kyrgios sfidează încă o dată regulamentul de la Wimbledon: “Fac ce vreau”