Antena Meniu Search
x
LIVE

Novak Djokovic are interdicţie în Australia până în 2025

Novak Djokovic nu se va putea întoarce în Australia până în 2025, a confirmat guvernul australian după ce controversa legată de numărul unu mondial s-a încheiat cu anularea din nou a vizei sale și expulzarea sa din țară.

De Redactia Observator la 17.01.2022, 09:09
Novak Djokovic are interdicţie în Australia până în 2025 - Hepta

Djokovic, din cauza recursului, risca o interdicție de trei ani, care a fost confirmată. Există totuși circumstanțe speciale ce i-ar putea permite să revină în Australia, dar, cel puțin deocamdată, nu va mai adăuga un nou titlu la Melbourne la colecția sa.

„Viza a fost anulată de ministrul Hawke”, a declarat ministrul de interne, dna Karen Andrews.

„Această anulare a fost confirmată de Curtea Federală, așa că, în consecință, i se va interzice intrarea în țară timp de trei ani”. „Oricine vine în Australia are responsabilitatea să îndeplinească cerințele de intrare... doar pentru că ai o viză valabilă nu garantează că vei putea intra în Australia”, a adăugat ea.

Novak Djokovic, interzis trei ani în Australia

Pe acelaşi subiect

„Ceea ce i s-a oferit domnului Djokovic la sosirea în Australia, înainte de a trece de procesele noastre de imigrare, a fost posibilitatea de a putea prezenta documentele necesare, ceea ce nu a putut face”.

„El nu era complet vaccinat, ceea ce este o cerință. Dacă nu ești vaccinat, trebuie să poți furniza dovezi medicale care să susțină că există un motiv medical pentru care nu poți fi vaccinat, aceasta a fost problema la frontieră”, scrie Mediafax.

„Interdicția se întinde pe o perioadă de trei ani, dar există posibilitatea ca el să se întoarcă în circumstanțele potrivite, iar acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv", a declarat premierul, Scott Morrison, pe această temă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Novak Djokovic are interdicţie în Australia până în 2025