Antena Meniu Search
x

Video Novak Djokovic, pe cale de a fi dat afară din Australia. Ultima scuză a sportivului: Agentul ar fi completat actele în care a minţit

Problemele se ţin lanţ pentru Novak Djokovic. Liderul 1 mondial este acuzat că și-ar fi falsificat testul pozitiv la Covid-19. O anchetă Der Spiegel arată că e posibil ca sârbul să-şi fi obţinut viza în baza mai multor falsuri. Dacă acuzaţiile sunt adevărate ar putea însemna nu doar sfârşitul aventurii australiene pentru tenismenul sârb, dar şi un final urât de carieră.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 21:37

Profimedia Images Vezi și

''Indiferent de cum priveşti lucrurile, Novak Djokovic este un nesimţit, un mârşav, un mincinos.

Da, este un nesimţit!''

Este părerea nefardată a majorităţii australienilor despre scandalul în care este implicat tenismenul Novak Djokovic. 

Pe teren, talentatul jucător de tenis nu lasă niciun gând să îl perturbe. Nici măcar teama că va fi deportat. Sârbul speră ca Australian Open să fie cel mai important turneu al carierei: ar fi primul tenismen din istorie cu 21 de trofee de Grand Slam câştigate. Doar că participarea lui la competiţie rămâne un mare semn de întrebare. Jurnaliştii germani ar fi descoperit că tenismenul şi-a falsificat testul COVID şi l-ar fi antedatat.

Pe acelaşi subiect

"Novak Djokovic spune că a fost testat pozitiv pe 16 Decembrie. Data de pe versiunea digitală a testului său pozitiv arată însă că acest rezultat este posibil să fie din 26 decembrie." 

Dacă se va dovedi adevărată, informaţia ar explica cele 3 apariţii în public pe care Nole le-a avut în timp ce trebuia, de fapt, să fie în izolare: pe 16, 17 şi 18 decembrie. 

Dijana Djokovic, mama Djokovic: Nu ştia, pentru că atunci când a realizat că este infectat, atunci s-a izolat, pentru că nu a ştiut mai devreme. Nu îl daţi afară din ţară! Este un jucător de tenis, nu este un politician, nu este un criminal, nu este un ucigaş, este doar un jucător de tenis. 

Ultima scuză a sportivului: Agentul ar fi completat actele în care a minţit

Pe australieni îi deranjează lipsa vaccinării. Mai mult, sportivul a minţit şi în formularul de localizare completat la intrarea în ţară. A ajuns în Australia din Spania, informaţie care lipseşte din document. Într-o postare pe pagina de socializare, sârbul susţine că, de fapt, agentul lui a completat actele. 

Storm Huntley, jurnalist: Ceea ce a făcut el este să îşi angajeze un agent care este dispus să mintă într-un document oficial pentru a-l ajută să intre ilegal într-o ţară.

Încălcarea restricţiilor COVID şi falsul în documente sunt probe care ar putea fi decisive în procesul pentru expulzarea sârbului din Australia. Decizia ar putea veni chiar în următoarele orele. Autorităţile vor să evite şi transformarea lui Djokovic într-un erou al antivacciniştilor. Australia a impus restricţii dure pentru a opri răspândirea COVID. În unele state, carantina a durat peste 200 de zile. 

Australian Open începe pe 17 ianuarie şi se încheie pe 30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Novak Djokovic, pe cale de a fi dat afară din Australia. Ultima scuză a sportivului: Agentul ar fi completat actele în care a minţit