Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PAOK Salonic – FCSB 0-1, în Europa League. Reacții după meci: "Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni!"

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 08:14

Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament - Profimedia Images

La Salonic, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 9, când Târnovanu a scos la lovitura de cap a lui Baba Rahman. Taison a trimis în bară, în minutul 28, iar bucureştenii l-au pierdut pe Lixandru, accidentat la genunchi în minutul 45+4. După alte patru minute, la ultima fază a primei reprize, Olaru a recuperat un balon, l-a depăşit pe Michailidis şi i-a pasat în careu lui Bîrligea, iar acesta a înscris, scrie news.ro.

Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză, dar au rămas în zece din minutul 56, după eliminarea lui Olaru, care a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid. Târnovanu a intervenit excelent la capul trimis de Despodov, în minutul 62. Bîrligea s-a accidentat şi el, fiind înlocuit în minutul 78. Deşi repriza secundă a fost prelungită cu zece minute, bucureştenii au rezistat, chiar dacă grecii au lovit bara în minutul 90+7, prin Michailidis, şi s-au impus cu 1-0. PAOK a bifat a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, iar FCSB se numără printre cele cinci echipe care au punctaj maxim în Liga Europa, fiind pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

Reacții după PAOK Salonic – FCSB 0-1

Articolul continuă după reclamă

Daniel Bîrligea, atacantul echipei FCSB, a marcat golul victoriei bucureştenilor la Salonic şi spune că este mândru de coechipierii săi.

”Sunt foarte mândru de toate sacrificiile făcute şi cu arbitrajul un pic de partea lor. Dar am dat totul din noi. Golul e important pentru echipă. I-l dedic lui Lixandru. Golul să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru. E jumătate-jumătate. El a luptat, eu am fost acolo. Trebuia să luptăm. Aveam 1-0 şi ne-am bătut pe fiecare minge, am alergat, am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat. Avem şase puncte, le punem acolo, nu ni le mai fură nimeni. Mai avem şase meciuri în care putem să facem puncte. Acum ne gândim la meciul de la Buzău. Ne pare rău pentru accidentări, să sperăm că vor sta cît mai puţin în afara terenului”, a declarat Bîrligea.

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, crede că formaţia pe care o antrenează mai are de muncit pentru a se pune la punct în acest sezon. Cauza o poate reprezenta schimbarea mai multor jucători, în vară.

„Avem partea noastră de vină şi nu vreau să intru în prea multe discuţii. Sunt astfel de perioade în care orice ai face nu reuşeşti şi la cea mai mică greşeală pe care o faci primeşti gol. Un gol marcat de noi în prima repriză ar fi însemnat o altă situaţie. În momentul de faţă jucăm cu prea mare dorinţă de a reuşi, pentru că nu am fost capabili să marcăm. Presiunea pe jucători în momentul finalizării creşte. Trebuie să ne liniştim, nu e altceva de făcut. Aici e vorba de o minge care să intre în poartă, nu să se ducă în bară. Mai avem multe de pus la punct. Am schimbat mulţi jucători în această vară şi toate aceste elemente nu sunt bine închegate şi puse la punct. Până se vor pune la punct trebuie să ne luptăm şi să trecem peste astfel de meciuri. Lipseşte şi norocul, poate în alte perioade am fost norocoşi, iar acum se întoarce. Rămân la părerea că nu reuşim să gestionăm foarte bine ce trebuie să facem acolo, în faţă. Nu am ce să le reproşez adversarilor pentru fragmentarea jocului, a făcut parte din strategia lor, au vrut să scoată un rezultat bun aici, şi l-au scos!”, a declarat Răzvan Lucescu.

PAOK SALONIC: Kotarski – Sastre (A. Zivkovic 70), Kedziora, Michailidis, Baba Rahman – M. Camara (Bakayoko 69), Ozdoev (Schwab 73) – Taison, Konstantelias, Despodov (Shola Shoretire 83) – Chalov (Tissoudali 70). ANTRENOR: Răzvan Lucescu

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, M.Popescu, Radunovic – Şut, Lixandru (Edjouma 45+6) – Al. Băluţă (Miculescu 46), Olaru, Fl. Tănase (Oct. Popescu 64) – Bîrligea (Baba Alhassan 78). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: M. Camara 3, Sastre 45+2 / Fl. Tănase 16, M. Popescu 43, Olaru 45+4, Bîrligea 74, Târnovanu 86

Cartonaş roşu: Darius Olaru (FCSB) min. 56

Arbitri: Sascha Stegemann - Marco Achmuller, Christof Gunsch - Martin Petersen (toţi din Germania)

Arbitri VAR: Pascal Muller - Katrin Rafalski (ambii din Germania)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Sport » PAOK Salonic – FCSB 0-1, în Europa League. Reacții după meci: "Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni!"