Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vești bune pentru Ludogoreț și Olympiakos. Patronii celor două echipe, vindecați de Covid-19

Kiril Domusciev, președintele lui Ludogoreț, și Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiakos, au anunțat că s-au vindecat de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 24.03.2020 , 18:38

Evangelos Marinakis, Olympiakos
Vești bune pentru Ludogoreț și Olympiakos. Patronii celor două echipe, vindecați de Covid-19 - DPA Images / Tim Goode via hepta
  • Kiril Domusciev și Evangelos Marinakis au fost vindecați de Covid-19
  • Marinakis l-a infectat și pe Mikel Arteta cu coronavirus
  • Cei doi președinți, mesaj special după ce nu mai au coronavirus

Kiril Domusciev, președintele lui Ludogoreț, și Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiakos, au anunțat că s-au vindecat de coronavirus.

Domusciev a fost infectat cu Covid-19 în data de 19 martie, iar Marinakis a anunțat că pe 10 martie a contactat temutul virus. De altfel, Marinakis a dat mâna cu jucătorii lui Arsenal după victoria lui Olympiakos din Europa League. După acel moment, Mikel Arteta, antrenorul ”tunarilor”, a fost și el depistat pozitiv cu coronavirus.

Kiril Domusciev, patronul lui Ludogoreț: ”L-am învins pe Covid-19!”

Articolul continuă după reclamă

"Sunt sănătos acum! L-am învins pe Covid-19 şi am deja anticorpi (imunitate). Rămâne să mă recuperez după pneumonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avut grijă de mine şi de soţia mea. Excepţionali profesionişti!

Pe acelaşi subiect

Le mulţumesc, de asemenea, tuturor celor de la Sofiyamed, regret că le-am creat neintenţionat multe probleme! Ai grijă, dar să nu-ţi fie frică! Există tratament. Fii inteligent şi ai grijă de tine şi de cei dragi ţie!", a declarat Domusciev pe site-ul clubului.

Evangelos Marinakis, președintele lui Olympiakos: ”Le mulțumesc medicilor pentru grija și sfaturile lor”

"După două săptămâni, urmând instrucţiunile medicilor, am efectuat al doilea test, conform procedurii, care s-a dovedit a fi negativ. Am stat acasă, am citit, am comunicat cu pritenii şi cu cunoscuţii, m-am uitat la televizor multe ore, am ascultat muzică, am petrecut multe ore navigând pe Internet pentru a vedea ce se întâmplă în restul lumii şi am realizat încă o dată cât de vulnerabilă este planeta noastră. 

Simt nevoia să le mulţumesc medicilor pentru grija şi sfaturile lor, eroii în tricouri verzi şi albe, care lucrează în fiecare noapte pentru semenii lor. Mă simt obligat, în această etapă critică, să transmit un mesaj care reiese din experienţa mea de scurtă durată. Meriră să stăm acasă pentru a ne proteja ne noi înşine şi pe oamenii noştri", a spus Marinakis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Vești bune pentru Ludogoreț și Olympiakos. Patronii celor două echipe, vindecați de Covid-19