Antena Meniu Search
x

Piturca nu-l vrea ca sef pe Anghel Iordanescu

Iordanescu nu are timp de selectionerul Piturca! Propus ca sef la lui Piti la nationala, Generalul nu are chef de discutii cu antrenorul. "Ma intereseaza sa am o masa buna!" e ironia lui Iordanescu dupa ce Piturca a spus ca nu va avea niciodata sefi

Vezi și

Victor Piturca nu are liniste inaintea dublei de foc cu Ungaria si Turcia. Gica Popescu se da la selectioner cu aproape un an inaintea alegerilor de la FRF. Daca va castiga alegerile, Baciul vrea sa ii puna sef selectionerului. Generalul Iordanescu va da din nou ordine la nationala. Capitanul Piti a reactionat dur. Nu concepe sa aiba sef.

"Cu Piti ai vorbit dupa ce s-a suparat pe tine? Nu, n-am apucat. Dar vei incerca sa discuti? Dar nu s-a suparat. Am vazut declaratiile lui Piturca si nu. El spunea OK, ca nu o sa aiba nici un sef. Am vazut declaratiile lui, dar nu erau chiar atat de suparatoare”, afirma Gica Popescu.

Uimiti de reactia dura a selectionerului, Baciul si Iordanescu au dat inapoi. Generalul chiar a luat in ras supararea selectionerului. “Nu ma intereseaza subiectul. Pentru mine im[ortant este sa am pofta buna la masa”, declara Iorganescu, dezinteresat.

Dubla de Mondiale cu Ungaria si Turcia din septembrie e in direct si in exclusivitate doar la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Piturca nu-l vrea ca sef pe Anghel Iordanescu