Antena Meniu Search
x

Presa belgiană, reacţie neaşteptată după victoria cu România. Vedetele Tielemans, Lukaku sau de DeBruyne, trecuţi la "şi alţii": "El a fost salvatorul nostru"

EURO 2024.  Belgia a câştigat primul său meci la EURO 2024, scor 2-0, un meci capital pentru "Diavolii Roşii". Dacă ar fi pierdut contra României, Belgia era eliminată direct din competiţie.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 00:38

Presa belgiană, reacţie neaşteptată după victoria cu România. Vedetele Tielemans, Lukaku sau de DeBruyne, trecuţi la "şi alţii": "El a fost salvatorul nostru"
- Profimedia

Chiar dacă Tielemenas şi De Bruyne au marcat, iar Lukaku a avut un gol anulat, presa belgiană are un alt favorit. Portarul Koen Casteels a fost considerat de jurnaliştii belgieni drept cel mai bun om al meciului. Casteels a scos incredibil de sub bară la lovitura de cap a lui Drăguşin din prima repriză, iar în repriza a doua a avut o paradă fabuloasă din poziţie de 1 la 1 cu Mihăilă. Portarul belgian a avut şi alte intervenţii, dar acestea au fost cele mai mari ocazii ale României.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce

"Salvatorul Belgiei", au titrat cei de la La Derniere Heure. "Casteels salvatorul, Lukaku ghinionistul, Tielemans și De Bruyne eliberatorii", au scris jurnaliştii din Belgia. Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Articolul continuă după reclamă

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » Presa belgiană, reacţie neaşteptată după victoria cu România. Vedetele Tielemans, Lukaku sau de DeBruyne, trecuţi la "şi alţii": "El a fost salvatorul nostru"