Antena Meniu Search
x

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo, după ce Manchester United a anunţat despărţirea de starul portughez

Cristiano Ronaldo părăseşte oficial Manchester United. Contractul portughezului a fost reziliat de comun acord, după ce jucătorul în vârstă de 37 de ani a criticat deschis organizaţia şi antrenorul în ultimul său interviu.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 09:14

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo - Profimedia Images

"Clubul îi mulţumeşte pentru contribuţia sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford", a transmis clubul printr-un comunicat. Manchester United rămâne concentrată pe creşterea randamentului echipei sub Erik ten Hag, pentru a putea oferi succes pe teren. United este pe locul cinci în Premier League în primul sezon al lui Ten Hag ca antrenor.

Cristiano Ronaldo, după anunţul rezilierii contractului cu Manchester United

Ronaldo mai avea puţin peste şapte luni rămase din contractul său de 500.000 de lire sterline pe săptămână cu United.

"În urma conversaţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul mai devreme. Îmi place Manchester United şi iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc mult succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor", a declarat Ronaldo.

Ronaldo este liber să semneze cu orice club doreşte după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo, după ce Manchester United a anunţat despărţirea de starul portughez