Antena Meniu Search
x

PRIMA REACŢIE a Simonei Halep după ce s-a calificat în finală la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat că este extrem de bucuroasă de calificarea în finala de la Roland Garros, a doua oară în carieră, apreciind că acesta este turneul ei favorit.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat că este extrem de bucuroasă de calificarea în finala de la Roland Garros, a doua oară în carieră, apreciind că acesta este turneul ei favorit.

"Este minunat să fiu iarăşi în finală la Roland Garros, este turneul meu favorit, a trebuit să mă mişc mult, să o împing mai mult. A fost terenul mai lent azi, pe hard am câştigat contra ei, am avut emoţii, ştiam că trebuie să mă mişc mult. Nu voi face nimic special mâine, mă moi relaxa. Ostapenko este o adversară puternică, nu are nimic de pierdut, nici eu, aşa că voi da totul. Mi-am controlat bine nervii şi am rezistat la final", a declarat Halep, la finalul meciului.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, după ce a ratat câştigarea lui în 2014, când a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

În ultimul act, Halep va juca, sâmbătă, de la ora 16.00, în premieră, împotriva sportivei letone Jelena Ostapenko, locul 47 WTA. Ostapenko a împlinit, joi, 20 de ani, în ziua în care a învins-o cu scorul de 7-6 (4), 3-6, 6-3 pe elveţianca Timea Bacsinszky, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 30, calificându-se pentru prima dată în finala unui Grand Slam. Tânăra letonă nu are niciun trofeu în palmares, de când evoluează ca profesionistă.

Calificarea în finală este recompensată la Roland Garros cu 1.060.000 de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Învingătoarea va primi 2,1 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » PRIMA REACŢIE a Simonei Halep după ce s-a calificat în finală la Roland Garros