Antena Meniu Search
x

Propunere neaşteptată pentru Simona Halep! Românca dă o nouă "lovitură", după revenirea pe locul I al ierarhiei mondiale

După ce a semnat cu Nike, iar săptămâna viitoare va redeveni numărul 1 mondial, Simona Halep se pregăteşte să mai dea încă o "lovitură" importantă.

După ce a semnat cu Nike, iar săptămâna viitoare va redeveni numărul 1 mondial, Simona Halep se pregăteşte să mai dea încă o "lovitură" importantă.

Chiar dacă s-a retras din turneul de la Dubai, din cauza accidentării la piciorul drept, Simona Halep a primit o propunere senzaţională din partea organizatorilor competiţiei din Emiratele Arabe Unite.

Directorul turneului de la Dubai, Salah Tahlak, a vorbit despre posibilitatea ca Simona Halep să devină ambasadorul competiţiei din categoria Premier 5, scrie mediafax.ro. Tahlak a dezvăluit că tema a ajuns, deja, pe masa organizatorilor competiţiei, iar negocierile se vor purta săptămâna viitoare.

Halep, ultima săptămână pe locul 2

Simona Halep se menţine pe locul 2 WTA, cu 7.965 de puncte, la 45 de puncte de liderul WTA, daneza Caroline Wozniacki. Halep va redeveni, săptămâna viitoare, numărul 1 mondial, după ce Wozniacki va pierde cele 585 de puncte obţinute anul trecut în finala turneului de la Dubai.

În vârful ierarhiei, sportiva cehă Petra Kvitova a urcat 11 poziţii, până pe locul 10, cu 3.086 de puncte, după ce a câştigat turneul de la Doha. Finalista de la Qatar Open, spaniola Garbine Muguruza, a revenit pe locul 3, cu 6.175 de puncte, după o urcare de o poziţie.

Primele zece poziţii în clasamentul WTA la simplu sunt ocupate de:

1. Caroline Wozniacki (Danemarca)  8.010 de puncte;

2. Simona Halep (România)  7.965;

3. Garbine Muguruza (Spania) 6.175;

4. Elina Svitolina (Ucraina) 5.910;

5. Karolina Pliskova (Cehia) 5.080;

6. Jelena Ostapenko (Letonia) 5.000;

7. Caroline Garcia (Franţa) 4.625;

8. Venus Williams (SUA) 4.277;

9. Angelique Kerber (Germania) 3.220;

10. Petra Kvitova (Cehia) 3.086.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Propunere neaşteptată pentru Simona Halep! Românca dă o nouă "lovitură", după revenirea pe locul I al ierarhiei mondiale