Antena Meniu Search
x

Quique Setien s-a întors în locul în care "se plimba pe lângă vaci". Ce face acum antrenorul Barcelonei

Quique Setien este în autoizolare în timpul pandemiei de coronavirus. Antrenorul Barcelonei s-a întors în satul natal și așteaptă vestea că meciurile din La Liga se vor relua. Programul i-a fost dat peste cap.

de Iulian Focșăneanu

la 27.03.2020, 16:49

Quique Setien
Quique Setien, închis în casă după declanșarea pandemiei - Captură youtube
  • Quique Setien s-a autoizolat la domiciliu în timpul pandemiei
  • Antrenorul Barcelonei este în satul său natal
  • Catalanii sunt pe primul loc în La Liga

Quique Setien este în autoizolare în timpul pandemiei de coronavirus. Antrenorul Barcelonei s-a întors în satul natal și așteaptă vestea că meciurile din La Liga se vor relua. Programul i-a fost dat peste cap.

Tehnicianul liderului din campionatul Spaniei nu poate nici măcar să iasă din casa lui din Liencres. Acolo era și când a primit telefonul de la conducătorii Barcelonei. După cum el recunoștea, tocmai venise după o plimbare pe lângă vaci.

Quique Setien, închis în casă după declanșarea pandemiei

Antrenorul Barcelonei nu și-a asumat niciun risc și s-a autoizolat în momentul în care în Spania a explodat numărul de infectări cu Covid-19. Quique Setien este nerăbdător să iasă din locuință și, într-un mesaj pentru fani, a transmis ce îi lipsește în această perioadă. 

Pe acelaşi subiect

"Cel mai dor îmi este de iarba verde. E vorba de meciuri, de tensiune, de adrenalină, de ceea ce am văzut în ultimii 40 de ani. Pe scurt, cel mai mult îmi lipsește verdele", a declarat tehnicianul catalanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Quique Setien a anunțat și ce a făcut din momentul în care La Liga s-a suspendat. A preferat să se distanțeze de fotbal. Și-a împărțit timpul între a citi cărți, a urmări seriale și a găti. A și recunoscut că viața i s-a schimbat totul în timpul pandemiei. Nu mai poate face lucrurile cu care este îvățat.

"Ieri m-am plimbat pe lângă vacile din orașul meu natal, astăzi antrenez Barcelona. Este o zi specială pentru mine, simt entuziasm și dorință. Barcelona este o echipă pe care nu o voi putea îmbunătăți niciodată, acesta este maximul", declarase Setien în momentul în care a semnat cu gruparea blaugrana.

Cu Quique pe bancă, Barcelona este pe primul loc în campionatul Spaniei. Are, după 27 de etape, un avans de două puncte față de urmăritoarea Real Madrid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Quique Setien s-a întors în locul în care "se plimba pe lângă vaci". Ce face acum antrenorul Barcelonei