Antena Meniu Search
x

Record negativ stabilit de Messi după ce a ratat un penalty cu Real Madrid. L-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în topul "ruşinii"

PSG a învins-o pe Real Madrid în turul optimilor UEFA Champions League, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Kylian Mbappe în minutul 90+4.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 16:00

Record negativ stabilit de Messi după ce a ratat un penalty cu Real Madrid. L-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în topul "ruşinii"
- Profimedia

PSG a dominat total partida şi putea marca mult mai devreme. Mbappe a obţinut un penalty în minutul 61, însă l-a lăsat pe Lionel Messi să execute. Starul argentinian a ratat lovitura de la 11 metri, Courtois având o intervenţie fabuloasă. Prin această ratare, Messi a egalat un record negativ în istoria UEFA Champions League. Messi a strâns astfel cinci penalty-uri ratate, din 23 avute, şi împarte prima poziţie a acestui top cu Thierry Henry. Cristiano Ronaldo are 4 penalty-uri ratate în meciurile de Liga Campionilor.

În celălalt meci al serii trecute, Manchester City a câştigat pe terenul lui Sporting Lisabona cu 5-0. Partidele retur vor avea loc la 9 marţi.  Miercuri, de la ora 22.00, sunt programate jocurile FC Salzburg - Bayern Munchen şi Inter Milano - Liverpool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Record negativ stabilit de Messi după ce a ratat un penalty cu Real Madrid. L-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în topul "ruşinii"