Antena Meniu Search
x

Foto Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în sferturile de finală

Rezultate Liga Campionilor 6 martie 2024. Real Madrid şi Manchester City au obţinut calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League şi se alătură în faza următoare lui Bayern Munchen şi PSG, transmite AS.RO.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 00:03

Real Madrid a avut mari emoţii în returul de pe Santiago Bernabeu cu Leipzig. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut un început modest de partidă, formaţia din Bundesliga fiind cea care a fost mai periculoasă. Echipei lui Marco Rose i-a lipsit golul, iar madrilenii au deschis scorul în minutul 65 prin Vinicius. Avantajul gazdelor a durat doar trei minute, deoarece Willi Orban a restabilit egalitatea.

Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid - Leipzig 1-1 şi Manchester City - FC Copenhaga 3-1

În cele din urmă, Real Madrid a obţinut calificarea în sferturile de finală. Madrilenii au rezistat asediului celor de la Leipzig, care au trimis balonul în transversală în prelungirile partidei.

Manchester City a rezolvat încă din prima repriză soarta partidei cu FC Copenhaga. „Cetăţenii” au deschis scorul în minutul 5, prin Akanji, care a reluat superb din cornerul executat de Alvarez. Argentinianul s-a transformat din pasator în marcator în minutul 9, când a dus scorul la 2-0, după o gafă colosală a portarului Grabara.

Danezii au redus din diferenţă în minutul 29, atunci când Elyounoussi a marcat la capătul unei faze superbe, după o pasă cu călcâiul primită de la Oskarsson. Repriza s-a încheiat tot cu City în atac, iar Erling Haaland a dus scorul la 3-1 în al treilea minut de prelungiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în sferturile de finală