Antena Meniu Search
x

Foto Rezultate Liga Campionilor. Victorii pentru Bayern Munchen și PSG, care merg mai departe în sferturile Champions League

Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Lazio Roma cu scorul de 3-0, marţi seara, pe Allianz Arena, în manşa secundă a optimilor de finală. La partida din Spania, Mbappe a marcat ambele goluri ale parizienilor, care au obținut și ei biletele în următoarea fază a UEFA Champions League.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 00:24

Lazio s-a impus în prima manşă cu 1-0, dar bavarezii s-au arătat superiori în manşa secundă şi au câştigat meritat.

Portarul Provedel s-a remarcat în minutele 6 şi 14, la mingile trimise de Leroy Sane, respectiv Jamal Musiala. Apoi a fost rândul lui Mario Gila (17) să blocheze şutul lui Kane. Adam Marusic a oprit şi el, la sacrificiu, şutul expediat de Musiala (24).

Dier (35) a fost imprecis, după care oaspeţii au fost aproape să dea lovitura la Munchen, prin Immobile (37), dar golgheterul lui Lazio a ratat. În min. 39, Bayern a deschis scorul prin Harry Kane, care a deviat şutul trimis de Guerreiro.

Musiala (40) a trecut din nou pe lângă gol, dar campioana Germaniei a reuşit să îşi dubleze avantajul înainte de pauză, prin ''veteranul'' Thomas Muller, care a reluat cu capul şutul trimis de fundaşul olandez De Ligt (45+2). Bayern a controlat jocul şi în repriza secundă, dar Guerreiro a ratat ţinta (59).

Pe acelaşi subiect

Harry Kane, dublă în meciul Bayern Munchen - Lazio Roma

Al treilea gol al gazdelor a fost înscris tot de atacantul englez Harry Kane (66), care a reluat simplu în plasă mingea respinsă de portarul Provedel la şutul lui Sane. Kane a ajuns la 33 de goluri marcate în acest sezon în toate competiţiile.

Muller (71) a nimerit bara, Sane (72) a fost imprecis, în timp ce oaspeţilor le-a fost refuzat şi golul de onoare, Pavlovic (73) blocând şutul lui Luis Alberto.

Harry Kane a ajuns la 27 de goluri marcate în Champions League, fiind al doilea marcator în competiţie între fotbaliştii englezi, după Wayne Rooney (30).

Liga Campionilor: PSG, calificată în sferturile de finală

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal după ce a trecut de Real Sociedad cu scorul de 2-1 (1-0), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală, transmite Agerpres.

Vedeta Kylian Mbappe a condus-o pe PSG în faza următoare, după ce a marcat trei din cele patru goluri ale parizienilor în această dublă victorie, 2-0 în Hexagon şi 2-1 în Ţara Bascilor. PSG şi-a asigurat prezenţa în primul său sfert de finală în Champions League din 2021 încoace.

Campioana Franţei a avut prima ocazie clară de gol, dar portarul Remiro a reuşit să apere şutul lui Barcola în situaţie de unu la unu (10). Remiro s-a opus golului şi la şutul lui Zaire-Emery (15). PSG a deschis scorul prin Mbappe (15), care a marcat cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Remiro a mai avut o intervenţie salutară (29), la şutul lui Mbappe.

Viitorul atacant al lui Real Madrid a parafat victoria parizienilor prin golul marcat după pauză (56), din pasa lui Kang-in Lee.

În faţa a 39.336 de spectatori prezenţi pe Anoeta, bascii au căutat golul de onoare. Zubimendi nu a reuşit să îl găsească (79), dar l-a înscris Mikel Merino (89), după o minge respinsă de portarul Donnarumma. Oaspeţii au ratat ultima ocazie, prin Vitinha (90+2).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Rezultate Liga Campionilor. Victorii pentru Bayern Munchen și PSG, care merg mai departe în sferturile Champions League