Meniu LIVE
Search
x

Video Robert Glinţă, încă un pas spre victorie. Înotătorul va participa în finala probei de 50 m spate, la Campionatele Mondiale de la Budapesta

O nouă performanţă românescă la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta. Robert Glinţă s-a calificat seara trecută în finala probei de 50 de metri spate.

De Redactia Observator la 25.06.2022, 07:46

Înotătorul de 25 de ani, legitimat la Dinamo, a încheiat proba în 24 de secunde şi 56 de sutimi, clasându-se pe locul patru. Cel mai bun timp al semifinalei a fost stabilit de americanul Justin Ress.

A doua finală pentru Glinţă

Robert Glinţă este la a doua finală, la Budapesta după ce luni a încheiat proba de 100 de metri spate pe locul 8. Sportivul are în palmares două medalii de argint şi una de bronz, la Campionatele Europene. Finala probei de 50 de metri spate are loc în această seară, de la ora 19:00. 

Glință a avut al 7-lea timp în serii (24,79 secunde), îmbunătățind performanța în semifinale. Americanii Hunter Armstrong, cel mai bun în prima semifinală, și Justin Ress, primul clasat în a doua, sunt favoriții finalei care va avea loc sâmbătă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Robert Glinţă, încă un pas spre victorie. Înotătorul va participa în finala probei de 50 m spate, la Campionatele Mondiale de la Budapesta