Antena Meniu Search
x

România încheie cu o înfrângere usturătoare participarea la Campionatul European de handbal feminin

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat cu o înfrângere usturătoare participarea la Campionatul European găzduit de Danemarca în această perioadă a anului.

De Redactia Observator la 15.12.2020, 18:36
Cristina Laslo a fost una dintre puţinele jucătoare din tabăra României care s-au ridicat la nivelul aşteptărilor
Cristina Laslo a marcat şapte goluri pentru România împotriva Olandei - Profimedia
  • România a înregistrat o victorie şi cinci înfrângeri la Campionatul European de handbal feminin.
  • România a terminat pe locul 12 turneul final al Campionatului European de handbal feminin.

Marţi, în ultima etapă din faza principală a grupelor, România a cedat, scor 24-35, în confruntarea cu Olanda.

Partida, jucată la Kolding, a fost practic una de palmares, ambele echipe fiind eliminate din lupta pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

Profitând la maxim de cele câteva ore în plus de odihnă avute la dispoziţie, olandezele au dominat partida de la un capăt la celălalt şi au avut 5-1, 6-2 sau 11-7 înainte să intre la pauză cu clasicul avans de patru goluri, 16-12.

În partea a doua a jocului diferenţa de pe tabelă a crescut constant, astfel că Olanda a ajuns să aibă chiar şi 11 goluri avans, 34-23, înainte ca partida să se încheie cu 35-24.

România a încheiat pe locul 12 Campionatul European de handbal feminin

Cristina Laslo, şapte goluri, şi Anca Polocoşer, şase goluri, au fost singurele jucătoare din tabăra României care s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

României încheie cu o victorie şi cinci înfrângeri participarea la Campionatul European de handbal feminin, respectiv pe locul 12, cea mai slabă clasare a României din istoria participărilor la Campionatul European de handbal feminin, cu excepţia turneului final din 2006, din Suedia, când am ratat calificarea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » România încheie cu o înfrângere usturătoare participarea la Campionatul European de handbal feminin