Antena Meniu Search
x

România, învinsă de Suedia în calificările pentru Euro 2020, cu 2-1

România a pierdut cu Suedia în calificările pentru Campionatul 2020. Meciul, contând pentru Grupa F din preliminarii, a fost câștigat cu 2 – 1 de echipa gazdă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.03.2019, 22:08

Scenă din meciul Suedia - România
România a pierdut în fața Suediei cu 2-1 în calificările pentru Euro 2020 - Reuters

România a pierdut cu Suedia în calificările pentru Campionatul 2020. Meciul, contând pentru Grupa F din preliminarii, a fost câștigat cu 2 – 1 de echipa gazdă.

Partida Suedia – România s-a disputat la Solna. Pentru suedezi au înscris Quaison (33) şi Claesson (40) și pentru români Keşeru, în minutul 58.

Suedezii au înscris  ambele goluri în prima repriză, pe care au dominat-o.

“Au fost două reprize total diferite. În prima am fost timizi, am făcut cadou două goluri, nu am avut intensitate. Am făcut greşeli copilăreşti la goluri care la nivelul ăsta te taxează. Repriza a doua, altă atitudine, altă intensitate, am dat gol, am avut ocazii.. O ocazie a lui Săpunaru în ultimele minute, probabil şi penalti... Trebuie să luăm lucrurile bune, repriza a doua şi să rămânem cu ea şi să ne dăm seama că la nivelul ăsta greşelile copilăreşti te taxează. Am intrat un pic în jucători la pauză şi le-am spus că nu este nivelul pe care pot să-l dea ei la un asemenea meci. M-a ajutat şi schimbarea lui Claudiu. Cred că băieţii au demonstrat în repiza a doua că vor să egaleze. I-am certat pentru prima repriză, i-am felicitat pentru a doua repriză”, a declarat antrenorul Cosmin Contra.

”Am intrat un pic temători”

Cristian Săpunaru, căpitanul naționalei României, a spus că echipa ar fi avut șanse să plece cu 1 punct din Suedia.

“În repriza a doua puteam să egalăm, dar n-am avut noroc. Nu cred că au fost erori defensive. Păcat, cred că echipa naţională a făcut un meci bun astăzi. Va mai fi şi meciul din România, Suntem şi noi o candidată la calificare totuşi. Am intrat un pic temători şi nu aveam de ce, doar nu jucam împotriva Braziliei. Nu cred că astăzi s-a văzut o diferenţă foarte mare”, a spus Săpunaru.

Următorul meci al României în calificările pentru Euro 2020 va fi marți, 26 martie, cu Insulele Feroe, la Cluj Napoca, pe stadionul CFR, de la 21.45.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » România, învinsă de Suedia în calificările pentru Euro 2020, cu 2-1