Antena Meniu Search
x

România U21 - Ucraina U21 0-1, la EURO U21. "Tricolorii mici" pierd după un autogol în ultimul minut

Naționala de fotbal U21 a României a fost învinsă sâmbătă seara de reprezentativa similară a Ucrainei, în cea de a doua partidă a Grupei B de la Campionatul European de Fotbal Under 21. Ucraina s-a impus pe Stadionul Steaua cu 1-0, în urma unui autogol al lui Dican, în minutul 89, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 22:55

România U21 - Ucraina U21 0-1, la EURO U21. "Tricolorii mici" pierd după un autogol în ultimul minut şi mai au doar şanse teoretice de calificare
- Profimedia

Tricolorii au început bine și au avut trei ocazii de poartă în primele 10 minute. Louis Munteanu, Lixandru și Petrila au trecut pe rând pe lângă deschiderea scorului. Ucraina a pus treptat stăpânire pe joc și doar inexactitatea la finalizare sau intervențiile excelente ale lui Târnovanu au făcut ca scorul la pauză să fie 0-0, acesta neputând fi învins din situație unu la unu în patru rânduri.

Cum se mai poate califica România U21

Târnovanu a fost ce mai bun om al României și în repriza secundă, în care tricolorii nu au amenințat decisiv poarta adversarilor, neavând niciun șut pe cadrul porții. Târnovanu a fost învins în cele din urmă de Dican, care a deviat în proprie poartă o centrare pe jos a lui Brazhko, după ce trecuse în viteză pe lângă Cîmpanu.

România rămâne fără puncte în Grupa B și are șanse matematice de calificare, dar numai în cazul unui eșec al Spaniei în meciul cu Croația, ce se joacă sâmbătă seara de la 21.45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » România U21 - Ucraina U21 0-1, la EURO U21. "Tricolorii mici" pierd după un autogol în ultimul minut