Antena Meniu Search
x

Roxana Ionescu a invatat volei pe plaja

Roxana Ionescu joaca volei pe plaja. Fosta mama natura a fost cooptata in echipa baietilor si a marcat un punct important

Vezi și

Roxana Ionescu a facut spectacol, cu baietii de la volei, pe plaja Cazino din Mamaia. A jucat alaturi de ei, pe teren de volei masculin. Cand i-a venit randul la fileu, baietii au ajutat-o sa poata da mingea peste el. "O sa joc doar cu baietii, cu fete nu. Mi-a placut foarte mult ca baietii mi-au aratat scheme, m-au ridicat sa dau peste fileu, ca am inteles ca fileul este mai inalt ca cel al fetelor", a spus co-prezentatoarea Splash! Vedete la apa.

Roxana Ionescu a facut echipa cu Florin Voinea si Dragos Pavel ca sa joace impotriva lui Eduard Ocluschi si Madalin Dainganu. Roxana chiar a reulsit sa marcheze un punct. "Nu stiam prea multe lucruri. Cand am ajuns aici, eram putuin speriata si am zis ca trebuie sa ma antrenez ca sa nu ma fac de ras si am avut si un moment de glorie de aur pentru ca am marcat un punct important al echipei noastre”, s-a laudat fosta mama natura.

Drept multumire ca au invatat-o sa joace volei, Roxana i-a invitat pe baieti la o partida de limbo. Voleiul adevarat este in direct la GSP TV duminica de la ora 14.30. Fetele si baietii joaca finalele Beach Volley Master Beach 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Roxana Ionescu a invatat volei pe plaja