Antena Meniu Search
x

Scandal monstru intre sefii fotbalului romanesc

Fratia din fruntea fotbalului romanesc se clatina. Nasu' Sandu si Dragomir s-au luat la cearta dupa ce TAS-ul le-a dat peste nas. Avocatii din Elvetia au retrogradat-o pe Rapid si au readus-o in Liga I pe Chiajna

Vezi și

Fratia din fruntea fotbalului romanesc se clatina. Nasu' Sandu si Dragomir s-au luat la cearta dupa ce TAS-ul le-a dat peste nas. Avocatii din Elvetia au retrogradat-o pe Rapid si au readus-o in Liga I pe Chiajna.

"Liga ar fi trebuit sa faca propuneri catre comitetul executiv, nu a facut si nu va face pentru ca e an electoral", a spus Mircea Sandu.

"Da, da, da, face ca retardatul. Suntem intr-un rahat pana sus ca s-a gresit de catre TAS, de catre Cex si nu spunem ca am gresit ca suntem lasi. Nu fac nimic decat pe lege", a raspuns Mitica.

Am ajuns de rasul lumii, tipa Dragomir, care il avertizeaza pe Sandu. Fratia se rupe pentru ca Nasu' i-ar fi tradat increderea.

Cand vine vorba de TAS, Sandu si Mitica fac front comun. Elvetienii au incurcat fotbalul romanesc prin decizia luata in favoarea Chiajnei. "Am votat impotriva propunerii facute de Liga pentru 18 echipe si am votat impotriva barajului", a spus Mircea Sandu.

Dragomir il ataca sub centura pe Sandu si ii recomanda sa-l dea afara pe Duru de la Licentiere. "Din cauza lui, am DNA-ul pe cap", se plange Mitica. "A fost influentat de multe ori de oameni care ori i-au ascuns adevarul ori nu i-au spus. Cand are fotbalul feminin vreo problema eu propun sa joace fara sutiene", a incheiat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Scandal monstru intre sefii fotbalului romanesc