Antena Meniu Search
x

Scandal uriaș la RIO 2016. O sportivă este acuzată că a vrut să își înece adversara. Mărturii ŞOCANTE

Scene total neaşteptate la Rio, acolo unde Aurelie Muller (Franţa) a fost descalificată, după ce şi-a obstrucţionat o adversară. Aceasta a acuzat-o pe sportiva din Hexagon că a încercat să o înece.

Scene total neaşteptate la Rio, acolo unde Aurelie Muller (Franţa) a fost descalificată, după ce şi-a obstrucţionat o adversară. 

Olandeza Sharon Van Rouwendaal a cucerit medalia de aur în proba feminină de înot 10 km în ape libere din cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, desfăşurată luni în apropierea plajei Copacabana.

Vicecampioana mondială a fost înregistrată cu timpul de 1h 56min.32sec.1/10 la capătul acestei probe de maraton acvatic, reuşind să le devanseze pe italianca Rachele Bruni (1h56min.59sec.5/10) şi pe brazilianca Poliana Okimoto (1h56min.51sec.4/10), medaliate cu argint, respectiv bronz.

Franţuzoaica Aurelie Muller s-a clasat iniţiat pe poziţia a doua, însă a fost descalificată ulterior. Folosindu-se de proba video, arbitrii au decis că Aurelie a avut un comportament nesportiv.

“Sportiva din Franţa m-a băgat la fund. M-a ţinut şi nu m-a lăsat să pun mâna pe tabela de finish. Sunt fericită că judecătorii au luat decizia corectă”, a spus la final Rachele Bruni, care a transformat bronzul în argint.

Decizia a promovat-o pe Poliana Okimoto, din Brazilia, pe locul 3, ea aducând astfel prima medalie olimpică din istoria Braziliei la această probă.

sursa: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Scandal uriaș la RIO 2016. O sportivă este acuzată că a vrut să își înece adversara. Mărturii ŞOCANTE