Antena Meniu Search
x

Serena Williams ar putea reveni în tenis. "Şansele sunt foarte mari"

Americanca Serena Williams, care luna trecută a jucat ultimul meci din carieră, la US Open, nu exclude o revenire în competiţii, notează The San Francisco Standard.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 18:37

Serena Williams ar putea reveni în tenis
Serena Williams ar putea reveni în tenis - Profimedia

“Nu sunt retrasă. Şansele să revin sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă şi să vedeţi că am un teren”, a spus Serena Willians. Tenismena a jucat la începutul lunii trecute ultimul meci din carieră, la US Open. Ea a fost învinsă în turul trei de Ajla Tomljanovic.

Serena Williams, o legendă a tenisului

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, are în palmares un număr record de 23 de trofee de grand slam, relatează news.ro. În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73. A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit. În plus, Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Serena Williams ar putea reveni în tenis. "Şansele sunt foarte mari"