Antena Meniu Search
x

Simona Halep, despre scandalul Djokovic de la Australian Open: "Tenisul nu avea nevoie de aşa ceva"

Simona Halep a revenit, miercuri, în ţară, după Australian Open, şi a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic, spunând că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 22:20

- Profimedia

"Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, din punctul meu de vedere, nici nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu-mi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că atunci când sunt reguli şi specialiştii spun că aşa trebuie să facem ca să ne protejăm, îi ascult", a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară după Australian Open.

Simona Halep (locul 15 WTA) a fost învinsă surprinzător de franțuzoaica Alize Cornet (locul 61 WTA), în optimile de finală ale turneului Australian Open 2022. Românca a pierdut în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6. Jucătoarea franceză Alize Cornet a declarat, luni, după victoria obţinută în faţa Simonei Halep, că accederea pentru prima dată în sferturile de finală ale unui grand slam reprezintă un vis devenit realitate.

Scandalul vizei lui Djokovic, la Australian Open

Sârbul Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, relatează news.ro. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, pe 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Simona Halep, despre scandalul Djokovic de la Australian Open: "Tenisul nu avea nevoie de aşa ceva"