Antena Meniu Search
x

"Este doar un vis devenit realitate". Alize Cornet, reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep la Australian Open

Alize Cornet a ajuns pentru prima oară în sferturile de finală ale uuni turneu de Mare Şlem şi spune că victoria în faţa Simonei Halep este un vis devenit realitate.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 13:25

Alize Cornet o îmbrăţişează pe Simona Halep la finalul partidei din optimile de finală de la Australian Open
Alize Cornet o îmbrăţişează pe Simona Halep la finalul partidei din optimile de finală de la Australian Open - Darrian Traynor/Getty Images

Jucătoarea franceză Alize Cornet a declarat, luni, după victoria obţinută în faţa Simonei Halep, că accederea pentru prima dată în sferturile de finală ale unui grand slam reprezintă un vis devenit realitate.

"E uimitor. Bătălia pe care am avut-o astăzi cu Simona... pe această căldură, după 30 de minute de joc muream pe teren şi totuşi am continuat două ore şi jumătate. Felicitări, Simonei, pentru că ştiu că s-a chinuit foarte mult şi o admir foarte mult pe această jucătoare. Este o luptătoare şi este un exemplu pentru mine.

Să o înving astăzi pentru primul meu sfert de finală este doar un vis devenit realitate. Nu ştiu ce să spun, este doar magie. Cred că am încetat să mai gândesc după 30 de minute de joc. Creierul meu era deja supraîncărcat, vederea nu mai era clară şi tremuram. Dar cred că de cealaltă parte a terenului ea nu se simţea mult mai bine decât mine şi, desigur, cei din boxa mea m-au ajutat atât de mult.

Au fost foarte prezenţi în spatele meu, la fiecare punct. De aceea jucăm tenis. De aceea continui să joc tenis, este pentru acest moment în care pot împărtăşi toate aceste emoţii şi, în timp ce călătoria continuă, încă nu-mi vine să cred", a declarat Cornet, potrivit site-ului oficial al Australian Open.

Pe acelaşi subiect

Smona Halep a acuzat căldura excesivă din Australia

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, de franţuzoaica Alize Cornet, locul 61 WTA, în optimile de finală ale Australian Open. În faza următoare, franţuzoaica va evolua cu americanca Danielle Collins, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 27.

Simona Halep a declarat, luni, după ce a fost învinsă de Alize Cornet în optimile de finală ale Australian Open, că este foarte mulţumită de modul în care a evoluat la acest început de an, însă a acuzat căldura excesivă pentru eşecul din meciul cu adversara din Franţa.

"Sunt super-fericită de modul în care am fost, aici, în Australia, m-am chinuit destul anul trecut şi modul în care m-am ridicat arată bine şi sunt bucuroasă de asta şi voi lua numai lucrurile pozitive. Nu am nicio accidentare, a fost căldura (n.r. - cauza problemelor acuzate pe teren), asta e bine, doar căldura m-a doborât în primul set.  M-am simţit rău, un pic ameţită, e greu să joci pe arşiţă şi azi nu am fost pregătită", a declarat Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » "Este doar un vis devenit realitate". Alize Cornet, reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep la Australian Open