Antena Meniu Search
x

El este iubitul Simonei Halep! Numărul 1 WTA, surprinsă într-o vacanţă de vis alături de iubitul ei în Portofino - IMAGINI EXCLUSIVE

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se relaxează alături de iubitul ei, într-o vacanţă de vis la Portofino.

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se relaxează alături de iubitul ei, într-o vacanţă de vis la Portofino.

Numărul 1 WTA, tenismena din Constanţa a fost fotografiată în timp ce se bucură de timpul liber, alături de un tânăr misterios, în Portofino (Italia).

Pe acelaşi subiect

După ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, Simona Halep s-a întors acasă şi s-a decis să meargă într-o vacanţă alături de iubitul ei, un tânăr pe care l-a ţinut 'ascuns' o bună perioadă de timp.

Simona Halep are iubit! Iată şi dovada!

El este iubitul Simonei Halep! Cei doi au fost surprinşi în Portofino!

Viaţa personală a Simonei a reprezentat întotdeauna un subiect tabu, iar tenismena din Constanţa a refuzat să vorbească despre viaţa amoroasă.

Totuşi, presa din România a făcut dezvăluiri, de-a lungul timpului, despre povestea de dragoste a Simonei cu Costa Sponte, fiul afaceristului Teia Sponte, poveste confirmată chiar de rudele liderului WTA.

Simona Halep iubit in Portofino

Portofino, locaţie de vis pentru Simona Halep şi iubitul ei

Portofino este un mic sat pescăresc transformat într-un loc de vacanţă pentru milioane de turişti în fiecare an. Peisajul nemaiîntâlnit îi atrage ca un magnet pe turiştii dornici de o vacanţă liniştită.

Portofino este situat pe Riviera Italiană, la aproximativ 34 de kilometri de oraşul Genoa, iar pentru a ajunge în locaţia de vis, toţi turiştii trebuie să ia trenul. Portofino se află în imediat apropiere a unei alte destinaţii turistice, Cinque Terre, o zonă în care se află cinci sate situate pe malul Mării Ligurice.

sursa foto: Hepta.ro/Backrid

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » El este iubitul Simonei Halep! Numărul 1 WTA, surprinsă într-o vacanţă de vis alături de iubitul ei în Portofino - IMAGINI EXCLUSIVE