Antena Meniu Search
x

Simona Halep, MECI FENOMENAL la Roland Garros! Românca a "distrus-o" pe Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în sferturi

- Reuters

UPDATE ora 13:12 - Simona Halep a reușit un meci incredibil în optimi la Roland Garros! Constănţeanca a învins-o pe spaniola Suarez Navarro în două seturi, 6-1, 6-1 și s-a calificat în sferturile turneului francez.

Ştirea iniţială

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, joacă, la această oră, în optimile turneului de la Roland Garros, împotriva sportivei spaniole Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 24 şi locul 23 WTA.

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro s-au mai întâlnit de 11 ori în carieră, jucătoarea din Constanţa conducând cu 6-5. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul trecut la US Open, în optimi de finală, atunci când Halep s-a impus cu 6-2, 7-5.

Ultima victorie pentru Suarez Navarro a avut loc în ultimul meci jucat pe zgură, în 2015, în semifinale la Roma, scor 2-6, 6-3, 7-5. Toate victoriile Carlei Suarez Navarro au fost obţinute pe zgură, suprafaţă pe care Halep nu s-a impus niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Simona Halep, MECI FENOMENAL la Roland Garros! Românca a "distrus-o" pe Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în sferturi