Antena Meniu Search
x

Simona Halep, după ce a pierdut finala la Madrid, cu Kiki Bertens: ”Mi-ai luat 2 finale”

Simona Halep a făcut primele declarații după ce a pierdut finala de la Madrid, în fața lui Kiki Bertens. ”Mi-ai luat două finale”, a spus românca jucătoarei olandeze.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 11.05.2019, 22:21

Simona Halep și Kiki Bertens cu trofeele de la Madrid în mână
Simona Halep și Kiki Bertens sunt premiate după finala de la Madrid Open, pierdută de româncă pe 11 mai 2019 - Reuters

Simona Halep a făcut primele declarații după ce a pierdut finala de la Madrid, în fața lui Kiki Bertens. ”Mi-ai luat două finale”, a spus românca jucătoarei olandeze.

La finalul partidei de la Madrid Open, cele două jucătoare au făcut declarații, la festivitatea de premiere.

Simona Halep i-a amintit adversarei sale din finală că a mai învins-o și la Cincinnati.

"Este o plăcere să vorbesc din nou de pe această scenă, este un turneu extraordinar pentru mine, foarte special şi nu puteam fi mai fericită decât să joc finala aici, este a patra finală. Sunt tristă că nu am câştigat, dar Kiki a meritat această finală, ai jucat un tenis mai bun, toată săptămână ai jucat bine, aşa că te felicit! Mi-ai luat două finale, două trofee, dar sper să mai jucăm meciuri şi să-mi iau revanşa. Îţi urez tot ce este mai bun şi mult succes la Roland Garros! Vreau să vă mulţumesc tutror că aţi venit, întotdeauna este o atmosferă frumoasă pe această arenă frumoasă, este o plăcere să vin mereu aici şi să joc cel mai bun tenis! Mulţumesc echipei mele, cu care lucrez, mamei mele şi Virginei (Ruzici – n.r.), că ai venit, şi prietenilor mei apropiaţi de aici, organizatorilor, tuturor celor care fac acest turneu posibil, mulţumesc domnule Ţiriac, sper că nu eşti foarte supărat azi, dar a fost o săptămână extraordinară şi abia aştept să revin anul viitor! Vă mulţumesc!", a spus românca.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid în două seturi, la scorul 4-6,, 4-6. Dacă ar fi câștigat, luni ar fi redevenit numărul 1 mondial, odată cu reactualizarea topului WTA.  Românca urcă, totuși, de pe locul 3 pe locul 2 mondial.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Simona Halep, după ce a pierdut finala la Madrid, cu Kiki Bertens: ”Mi-ai luat 2 finale”