Antena Meniu Search
x

Simona Halep, plină de umor la conferinţa de după meciul de dublu, cu Irina Begu: "Am fost foarte motivată pentru că am fost lovită în cap la început"

Românca Simona Halep a declarat, joi, în glumă, după ce a obţinut împreună cu Irina Begu calificarea în semifinalele probei de dublu la Madrid, că a fost foarte motivată deoarece a fost lovită în cap la începutul confruntării.

Românca Simona Halep a declarat, joi, în glumă, după ce a obţinut împreună cu Irina Begu calificarea în semifinalele probei de dublu la Madrid, că a fost foarte motivată deoarece a fost lovită în cap la începutul confruntării.

"Am fost foarte motivată pentru că am fost lovită în cap la începutul meciului. Încă simt lovitura", a spus amuzată Halep.

Întrebată ce îi place cel mai mult la dublu, Halep a răspuns glumind: "Banii de cumpărături".

Referitor la jocul alături de Irina Begu, Halep a declarat: "A fost o săptămână foarte bună. A fost o experienţă foarte bună meciul împotriva acestor două jucătoare (Sania Mirza şi Iaroslava Şvedova). Sunt foarte bune, cele mai bune la dublu, poate din lume. Este plăcut că am ajuns în semifinale şi am jucat bine cu Irina. Am avut multă energie. Am lovit totul, iar antrenorul mi-a spus că a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată la dublu. I-am zis: «Da, trebuie să fiu lovită înainte, iar apoi pot juca»".

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari. Cele două românce au trecut în sferturile de finală de perechea Sania Mirza/Iaroslava Şvedova (India/Kazahstan), cap de serie numărul 4, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, la puţin timp după ce Halep a acces în aceeaşi fază la simplu.

În semifinale, Simona Halep şi Irina Begu vor întâlni cuplul Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie 5.

Simona Halep a jucat joi şi la simplu la Madrid, ea ajungând în semifinale după ce a trecut de jucătoarea americană Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Simona Halep, plină de umor la conferinţa de după meciul de dublu, cu Irina Begu: "Am fost foarte motivată pentru că am fost lovită în cap la început"