Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc. Sportiva radiază de fericire după ce a primit inelul de la iubitul său

Simona Halep se mărită! Cea mai bună jucătoare din istoria tenisului românesc a fost cerută în căsătorie de iubitul ei şi a răspuns fără ezitare: Da! Game, set, match!

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 19:50

Vezi și

Prietenii apropiaţi au fost primii care au aflat marea veste. Simona le-a trimis dimineaţă o fotografie în care purta inelul de logodnă. 

"Salut! Am o veste bună pentru voi! Sunt foarte fericită să vă anunţ că voi juca la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg."

Vestea logodnei vine la două zile după ce Simona şi-a anunţat revenirea în circuit. Absentă la Roland Garros din cauza unei rupturi musculare, Halep va juca peste 10 zile, acolo unde, în 1876, era amenajat primul teren de tenis din Europa continentală. 

Simona Halep: Am început să alerg, azi a fost a doua zi. Am făcut o tură de lac. Superb, mi-a placut tare mult şi o să mai fac pentru că mă relaxează tare mult şi văd mai mulţi oameni care aleargă. 

Pe acelaşi subiect

Dacă totul merge bine, pentru Simona va urma iarba de la Wimbledon, pe care a cucerit marele trofeu în 2019. A fost primul turneu major la care Simona a fost însoţită de iubitul ei, Toni Iuruc. La festivitatea de premiere, Simona a aflat cu surprindere că va avea o întâlnire privată cu ducesele din familia regală britanică.

"Este uimitor! Nu ştiam asta! Este şi mai special acum."

La dineul oficial au fost împreună, iar două luni mai târziu a urmat şi prima apariţie oficială. Cei doi au mers împreună la ceremonia de la Cotroceni, în care preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Halep cu Ordinul "Steaua României". Imediat au apărut şi zvonurile de nuntă. Se vorbea despre o nuntă la malul mării, în toamna lui 2020. Însă ori zvonurile au fost false, ori pandemia le-a dat planurile peste cap.

''Simt o oboseală mentală destul de mare poate și că ani la rând am fost în top și am jucat săptămâna de săptămâna la nivel înalt.''

Speculaţii cu privire la ce va face Simona Halep după ce se va retrage din tenis

Cum nunta este iminentă, şi retragerea pare că bate la uşă.

Alessandra Stoicescu: Ce face Simona când se va retrage? Să se facă antrenor?

Ion Ţiriac: Nu, eu cred că o să facă vreo trei copii. Și după ce-i face trebuie să-i crească și după ce ajunge primul la 18 ani, e cam târziu și pentru antrenorat și restul. Eu mi-aș dori foarte mult să stea în tenis. Dar nu e politiciancă, nu e interesată de o funcție.

Simona va împlini 30 de ani pe 27 septembrie. Are 22 de titluri în palmares şi a fost lider mondial 64 de săptămâni. A adunat peste 37 de milioane de dolari în carieră. Toni Iuruc are 42 de ani şi a fost căsătorit de două ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc. Sportiva radiază de fericire după ce a primit inelul de la iubitul său