Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep a început cu dreptul 2021. Victorie în primul meci, în fața liderului WTA

Simona Halep, numărul doi mondial, a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA, în primul meci din 2021, în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide.

de Cornel Preda

la 29.01.2021 , 16:53

Simona Halep, în turneul demonstrativ de la Adelaide Simona Halep, în turneul demonstrativ de la Adelaide - Profimedia Images
  • Meciul s-a disputat în prezența specatatorilor
  • Partida a fost prima jucată de Simona Halep în 2021

Simona Halep a învins-o cu 3-6, 6-1, 10-8 pe Ashleigh Barty, într-o atmosferă relaxată, cu public, și cu respectarea regulii de distanţare fizică.

Halep, care avea 3-1 în meciurile directe cu Barty, a obţinut victoria după 67 de minute, în acest prim meci al celor două jucătoare în 2021. Românca petrecuse două săptămâni în carantină la Adelaide.

Simona Halep, favorită la Gippsland Trophy

Articolul continuă după reclamă

După acest turneu, sportivele vor pleca la Melbourne, unde vor participa la turneele dinaintea Australian Open. 

La turneul Gippsland Trophy, care va începe la 31 ianuarie, Halep, favorită principală, va juca direct în turul doi, cu câştigătoarea confruntării Whitney Osuigwe (SUA) – Anastasia Potapova (Rusia).

Tot din 31 ianuarie, va începe la Melbourne Yarra Valley Classic, turneu la care Ashleigh Barty, cap de serie 1, va juca direct în turul doi cu câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi sportiva rusă Kamilla Rahimova.

Simona Halep își dorește medalia olimpică în 2021

Simona Halep a declarat într-un interviu acordat WTA Insider că principalul său obiectiv din acest an este câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Principalul obiectiv este o medalie la Jocurile Olimpice, să merg acolo şi să pot concura la cel mai înalt nivel, dar fiecare turneu este un obiectiv pentru mine în acest an”, a spus Halep.

„Întotdeauna am spus că fiecare turneu este important pentru mine şi nu tratez unele turnee ca fiind mai importante ca altele. Când merg la un turneu vreau să dau sută la sută. Dar nu ştii niciodată ce se va întâmpla săptămâna viitoare, aşa că mă concentrez să fiu sută la sută în acea săptămână. Am învăţat anul trecut că trebuie să trăieşti în fiecare zi în parte”, a mai spus Halep.

Cornel Preda Like

Cornel și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism încă din anii gimnaziali, când se trezea la 5 dimineața și mergea la chioșcul de ziare pentru a face „revista presei”.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » Simona Halep a început cu dreptul 2021. Victorie în primul meci, în fața liderului WTA