Antena Meniu Search
x

Star al lui Chelsea şi AC Milan, ameninţat cu arma de poliţiştii italieni, după ce a fost confundat

Un echipaj de poliţie l-a ameninţat cu pistolul pe Tiemoue Bakayoko, mijlocaşul echipei de fotbal Chelsea, în timpul unei percheziţii. La doar câteva minute, ofiţerii au realizat că au prins persoana greşită.

de Antonia Roşu

la 18.07.2022, 17:51

Bakayoko, ameninţat cu arma de poliţiştii italieni, după ce a fost confundat
Bakayoko, ameninţat cu arma de poliţiştii italieni, după ce a fost confundat - Twitter

Momentul în care mijlocașul a fost reținut de poliția din Milano și percheziționat pe marginea drumului este surprins într-un videoclip viral care circulă pe reţelele de socializare. Ofiţerii au fost filmaţi în timp ce își scot armele.

Ajuns la un control rutier, în zona Porta Garibaldi din Milano, fotbalistul a fost oprit şi ameninţat cu arma să iasă din autovehicul. Bakayoko, în vârstă de 27 de ani, poate fi văzut lipit de o mașină de poliție în ce este percheziţionat de unul dintre ofiţeri. Ceilalţi doi au fost surprinşi cu arma ţintită spre interiorul maşinii din care a coborât fotbalistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, unul dintre ofiţeri realizează că au oprit persoana greşită. Acesta îşi îndeasă imediat arma în toc şi le spune colegilor că au încurcat suspectul. Ofiţerii şi-au cerut scuze şi l-au lăsat pe Bakayoko să plece.

Pe acelaşi subiect

Reacţia fotbalistului, apreciată în mediul online

Poliţia a declarat că percheziţia a avut loc ca urmare a unor împuscături din zonă, cu câteva ore înainte de incident. „Suspecţii erau doi bărbaţi într-un SUV, iar domnul Tiemoue Bakayoko împreună cu celălalt pasager se încadrau în descriere. Din această cauză a fost scoasă arma.”

Fanii l-au lăudat pe fotbalist pentru atitudinea calmă de care a dat dovadă, în ciuda faptului că a fost hărţuit pe nedrept în plină stradă, scrie The Sun. Mijlocaşul Tiemoue Bakayoko a fost împrumutat de către formaţia engleză la clubul de fotbal italian, AC Milan, încă de anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » Star al lui Chelsea şi AC Milan, ameninţat cu arma de poliţiştii italieni, după ce a fost confundat