Antena Meniu Search
x

Sepsi şi Farul, ultimele 2 echipe care ajung în play-off, alături de FCSB, CFR Cluj, Rapid şi CS Universitatea Craiova

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 12:27

La Bucureşti, fanii dinamoviştilor s-au bătut pe străzile de lângă stadion cu ultraşii de la CSA Steaua, galerie înfrăţită cu galeria arădeană. Conflictul a continuat pe stadionul Arcul de Triumf, unde suporterii alb-roşii au aruncat cu petarde şi torţe în sectorul unde se aflau fanii arădeni şi cei stelişti. O parte din torţe au ajuns şi pe gazon, iar pompierii au încercat să intervină pentru a le stinge. La adăpostul fumului produs de fumigenenele aruncate în teren, câteva zeci de suporteri ai ambelor echipe au pătruns pe gazon şi au început să se bată şi să arunce cu petarde, părăsind terenul după câteva minute. Startul meciului Dinamo - UTA a fost astfel întârziat cu opt minute.

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi, apoi Dinamo a punctat la Bucureşti, cu UTA, în minutul 20, prin Goncalo Gregorio. Acestea au fost singurele meciuri în care s-a marcat până la pauză. Astfel, înainte de startul reprizei secunde Sepsi şi campioana Farul Constanţa erau echipele de pe locurile 5 şi 6 ale Superligii, gata să meargă în play-off.

După pauză, Rivaldinho a înscris pentru Farul, la Botoşani, dar golul a fost anulat pentru că balonul ieşise în afara terenului, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Cluj, unde golul lui Muhar a fost anulat pentru un ofsaid, potrivit News.

Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh. La Cluj, CFR înscria prin Otele asigurându-şi trei puncte.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR CLuj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Rezultatele înregistrate vineri seara, în meciurile etapei a 30-a din Superligă:

  • FC Botoşani – Farul Constanţa 0-0;
  • CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-0 (Otele 90+3);
  • Dinamo – UTA Arad 1-0 (G. Gregorio 20);
  • FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0;
  • Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK 1-2 (Berisha 87 / Fl. Ştefan 14, Debeljuh 90+3).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Sepsi şi Farul, ultimele 2 echipe care ajung în play-off, alături de FCSB, CFR Cluj, Rapid şi CS Universitatea Craiova