Antena Meniu Search
x

Video Suporterii Universitatea Cluj au sărbătorit în stradă promovarea în Liga 1, după 7 ani

A fost sărbătoare pe străzile din Cluj-Napoca, aseară. O mie de fani ai clubului de fotbal Universitatea Cluj s-au strâns în Piaţa Avram Iancu pentru a sărbătorii promovarea în Liga 1, după 7 ani petrecuţi în ligile inferioare. 

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 08:48

Vezi și

Suporter: ''U'' e echipa care te face să vibrezi, şapcă roşie în tot oraşul ai să vezi! Ooo, Cluj-Napoca e oraşul ce îl iubesc!

Petrecere în stradă pentru promovare

Petrecerea a început în jurul orei 19:19, reprezentând anul de înfiinţare a clubului de fotbal ''U'' Cluj. Întreaga piaţă Avram Iancu a vibrat sub vocile suporterilor.

Suporter: Primul pas pe stadion, nu am să-l uit până am să mor, mii de oameni se auzeau, şepcile roşii cântau, torţele se aprindeau. Haide, haide, haide ''U''!

De la petrecerea fanilor nu puteau lipsi eroii principali - jucătorii echipei de fotbal. Împreună cu antrenorul şi staff-ul tehnic, căpitanul Romario şi compania s-au alăturat galeriei alb-negre.

Suporteri: Numai datorită ţie Universitatea s-a născut. Noi avem acum un nume, cel mai frumos de pe pământ. Să-l cinstim cum se cuvinte pentru că U e un nume sfânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Suporterii Universitatea Cluj au sărbătorit în stradă promovarea în Liga 1, după 7 ani