Antena Meniu Search
x

Tactica lui Cosmin Contra pentru meciul cu Vitesse: cel mai bun atac este apararea

Cel mai bun atac este apararea. Aceasta este tactica lui Cosmin Contra la meciul Petrolului, de pe teren propriu, cu Vitesse Arnhem. Gurita le-a transmis elevilor lui ca nu au voie sa primeasca gol pe Ilie Oana

Vezi și

Petrolul incepe asaltul pentru play-off-ul Europa League. In turul trei preliminar, echipa antrenata de Cosmin Contra se bate cu Vitesse Arnheim. Olandezii tocmai l-au vandut pe atacantul care a marcat 46 de goluri in 65 de meciuri, Wilfried Bony, pe 16 milioane de euro. “Un meci foarte important pentru echipa noastra, in care intalnim o echipa buna a campionatului olandei, o echipa cu un buget extraordinar de mare, care isi permite sa vanda jucatori cu 15 milioane de euro”, a declarat Cosmin Contra.

Contra i-a spionat pe olandezi si a vazut ce puncte slabe au, asa ca si-a stabilit deja tactica: Petrolul nu are voie sa primeasca gol acasa, pe Ilie Oana. “Au si ei problemele lor si suntem increzatori ca, avand o atitudine buna si jucand la nivelul echipei noastre, putem sa castigam meciul si sa luam o optiune pentru calificare. Cred ca un rezultat pozitiv este orice rezultat fara gol primit”, a mai adaugat Contra.

Antrenorul celor de la Vitesse a urmarit si el echipa de la Ploiesti si se teme ca jucatorii lui nu sunt la fel de bine pregatiti fizic precum cei ai lui Contra, care au jucat deja cinci meciuri oficiale. Ultimul meci oficial al lui Vitesse a fost pe 12 mai. de atunci, a mai jucat doar trei partide amicale. “Au jucat deja cinci meciuri oficiale, Supercupa, doua meciuri in cupele europene si doua in campionat. Avem o impresie foarte buna despre aceasta echipa”, a spus Peter Bosz, antrenorul lui Vitesse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Tactica lui Cosmin Contra pentru meciul cu Vitesse: cel mai bun atac este apararea