Antena Meniu Search
x

Tânăr de 22 de ani, în stop cardiac în timp ce-şi susţinea echipa favorită. Meciul din Anglia a fost întrerupt de moartea suporterului

Clubul Fulham a anunţat, sâmbătă seară, decesul unui sporter, victimă a unui stop cardiac în timpul meciului cu Blackpool din Championship, informează lequipe.fr.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 12:37

- Profimedia

Meciul din liga a doua engleză dintre Fulham şi Blackpool (scor 1-1) a fost întrerupt pentru mai bine de patruzeci de minute, sâmbătă seară, în prima repriză a partidei de pe Stadionul Craven Cottage. Fanului i s-a făcut rău în tribune şi i s-a acordat imediat primul ajutor de către echipele medicale ale celor două cluburi. Tânărul de 22 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transferat la spital, dar, din păcate, nu a supravieţuit.

Tânărul de 22 de ani a murit în timpul meciului

"Cu o imensă tristeţe îi informăm pe fani cu privire la trecerea în nefiinţă a suporterului Paul Parish”, se arată pe pagina oficială de Twitter a clubului Fulham, potrivit news.ro. Nu este prima dată în acest sezon când un astfel de incident are loc în Anglia. În octombrie, victima a putut fi salvată la timp, după o intervenţie rapidă a echipelor medicale ale formaţiilor Newcastle şi Tottenham în tribunele arenei St James' Park.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Tânăr de 22 de ani, în stop cardiac în timp ce-şi susţinea echipa favorită. Meciul din Anglia a fost întrerupt de moartea suporterului